«Η Φάρμα»: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ετοιμάζεται να γίνει… αγρότισσα

«Η Φάρμα»: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ετοιμάζεται να γίνει… αγρότισσα

Είναι ήδη γνωστό πως, ο Κώστας Γκρέκας ,ο Τάσος Ξιαρχό και οι δίδυμες χορεύτριες έχουν ήδη μπει στη «Φάρμα» και σύντομα θα τους απολαύσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά πέταξε «βόμβα», καθώς αποκάλυψε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ένα βήμα πριν τη συμφωνία με την παραγωγή ώστε να γίνει αγρότισσα.

«Τα κορίτσια μπαίνουν σίγουρα. Εγώ έχω μια δική μου πληροφορία, δεν είναι όμως σίγουρο. Πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου υπάρχει περίπτωση να γίνει αγρότισσα και να μπει στη Φάρμα. Εγώ χθες έκανα το τηλεφώνημά μου. Δε μίλησα με την Αλεξάνδρα, μίλησα με άτομο του περιβάλλοντός της. Μου είπε πως την Κυριακή μπορεί να μπει μέσα» είπε η Φαίη Σκορδά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, άτομο του κοντινού της περιβάλλοντος επιβεβαίωσε την είδηση. Είναι λοιπόν σίγουρο ότι η καυτή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπαίνει στο ριάλιτι και η συνέχει επί της οθόνης….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.