Κ.Καινούργιου: Στο «κόκκινο» η σχέση της με τον Δ.Ουγγαρέζο – Τα προσβλητικά retweet & η απάντησή της (φώτο)

Κ.Καινούργιου: Στο «κόκκινο» η σχέση της με τον Δ.Ουγγαρέζο – Τα προσβλητικά retweet & η απάντησή της (φώτο)

Οι δύο πρώην συνεργάτες, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Κατερίνα Καινούργιου, όπως όλα δείχνουν δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Μάλιστα, χθες ο παρουσιαστής έριξε κι άλλο… λάδι στη φωτιά και μία νέα κόντρα μεταξύ τους μόλις ξεκίνησε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε retweet αρνητικά σχόλια για την παρουσιάστρια του Ευτυχείτε, με τους διαδικτυακούς φίλους της Κατερίνας να την ενημερώνουν σχετικά.

Τα εν λόγω σχόλια είχαν να κάνουν με την εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου και η παρουσιάστρια έσπευσε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο.

«Μ’ ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο Ουγγαρέζος θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση… Θλίβομαι κ τον λυπάμαι…τίποτα άλλο» έγραψε αρχικά και συμπλήρωσε: «Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα και παρουσιαστή που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα…πόσο κρίμα».

Δείτε παρακάτω:

https://twitter.com/katrinken/status/1380974888492658688

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνεργάστηκαν πριν από 12 χρόνια στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Τον Νοέμβριο του 2020, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της πως ο παρουσιαστής για άγνωστο λόγο την είχε κάνει Unfollow στο Instagram: «Να πω ότι δεν μιλάω τελευταία με τον Ουγγαρέζο και με έχει κάνει και unfollow… Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του, αλλά δεν πειράζει, δεν έχουμε τσακωθεί. Για μένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι το πιο αδικημένο πρόσωπο στον ΑΝΤ1».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.