ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δικαίωση για το Ν.Βέρτη – Δεκτό το αίτημά του για απαγόρευση κάθε πράξης εκτέλεσης

Δικαίωση για το Ν.Βέρτη – Δεκτό το αίτημά του για απαγόρευση κάθε πράξης εκτέλεσης

Νέα δεδομένα φαίνεται να προκύπτουν για την υπόθεση του Νίκου Βέρτη, μετά την απόφαση του Άρειου Πάγου να κάνει δεκτό το αίτημα του τραγουδιστή για κάθε πράξης εκτέλεσης.

Σε δικαστική διαμάχη έχει εμπλακεί εδώ και λίγο καιρό ο γνωστό τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν εκ των στενότερων συνεργατών του μέχρι και πριν από λίγα χρόνια.

Ο πρώην συνεργάτης του επικαλείται δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία του επιδικάζεται ποσό σχεδόν 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο πρώην συνεργάτης του τραγουδιστή είχε στραφεί εναντίον του για να διεκδικήσει δεδουλευμένα που, όπως υποστηρίζει, του οφείλονταν. Ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Βέρτη επικαλέστηκε την πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, ενώ η πλευρά του τραγουδιστή προσέφυγε στον Άρειο Πάγο. Κάνει επίσης λόγο για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ορισμένων, που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Ωστόσο σήμερα, εκδόθηκε η τελική απόφαση του δικαστηρίου που ανατρέπει τα δεδομένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άρειος Πάγος δικαιώνει τον τραγουδιστή Νίκο Βερτη, κάνοντας δεκτό το αίτημά του για απαγόρευση κάθε πράξης εκτέλεσης, μέχρι την εκδίκαση της εκκρεμούσας αιτήσεως του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.