ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δικαιώθηκε στον Άρειο Πάγο ο Τ.Βοσκόπουλος – Η Χ.Παπαδημητρίου δεν είναι κόρη του

Δικαιώθηκε στον Άρειο Πάγο ο Τ.Βοσκόπουλος – Η Χ.Παπαδημητρίου δεν είναι κόρη του

Ο Τόλης Βοσκόπουλος με οριστική απόφαση από τον Άρειο Πάγο, δικαιώθηκε καθώς αποφάνθηκε ότι η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν είναι βιολογική του κόρη.

Σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο, λοιπόν, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν είναι βιολογικός πατέρας της Χαράς αλλά η 35χρονη σήμερα γυναίκα, φέρεται να γεννήθηκε έπειτα από «τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα».

Σειρά δικαστικών αποφάσεων, που επικύρωσε ο Άρειος Πάγος, αποδεικνύει σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ότι η Χαρά γεννήθηκε στις 8/2/1986 μετά από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και το χρονικό της υπόθεσης

Εκείνο το χρονικό διάστημα, ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε σχέση με τη Τζούλια Παπαδημητρίου. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο τραγουδιστής «συνήψε ερωτική σχέση το έτος 1984 μετά της οποίας άρχισε να συμβιώνει το επόμενο έτος».

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, και συγκεκριμένα στις 8/2/1986, η Τζούλια γέννησε τη Χαρά, η οποία φερόταν αρχικά ως «καρπός της εκτός γάμου σχέσης τους».

Συνεχίζει δε, λέγοντας πως τρεις ημέρες μετά τον τοκετό, στις 11/2/1986, ο Τόλης Βοσκόπουλος έσπευσε σε συμβολαιογράφο των Αθηνών και με την 12773/11-2-1986 πράξη αναγνώρισε εκουσίως τη Χαρά ως δικό του παιδί.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος φέρεται να ενημερώθηκε από την αδερφή του, Γαρυφαλλιά, ότι η Χαρά δεν είναι βιολογική του κόρη

Από το 2005, ο τραγουδιστής ξεκίνησε έναν δικαστικό αγώνα που οδήγησε μεταξύ άλλων σε ακύρωση του τεστ DNA τρεις φορές αλλά και σε αναίρεση της συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς Παπαδημητρίου.

Πλέον ο δικαστικός αγώνας έληξε με την απόφαση του Αρείου Πάγου που επικυρώνει τις προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες ορίζουν ότι η Χαρά δεν είναι βιολογικό παιδί του Τόλη Βοσκόπουλου και επομένως δεν μπορεί να φέρει το επίθετό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.