ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

H Αλεσάντρα Αμπρόσιο έγινε 40 και το γιόρτασε ποζάροντας με «καυτό» μπικίνι (φωτο)

H Αλεσάντρα Αμπρόσιο έγινε 40 και το γιόρτασε ποζάροντας με «καυτό» μπικίνι (φωτο)

Το διάσημο μοντέλο Αλεσάντρα Αμπρόσιο εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά με το καλλίγραμμο σώμα της.

Όντας ένα από τα πιο αναγνωρισμένα αγγελάκια της Victoria’s Secret, δημοσίευσε φωτογραφίες της με κόκκινο καυτό μπικίνι και δήλωσε ενθουσιασμένη που κλείνει τα 40.

«Γιορτάζω το πανέμορφο ταξίδι της ηλικίας μου. Νιώθω ευγνώμων για τις απίστευτες ευκαιρίες και εμπειρίες που μου έχουν δοθεί ως τώρα, αλλά πάνω απ΄ όλα για τους ανθρώπους που έχουν εμπλουτίσει τη ζωή μου. Είμαι ενθουσιασμένη για τη νέα δεκαετία της ζωής μου» σημείωσε χαρακτηριστικά και δέχτηκε πολλές ευχές από τους 10.2 εκατομμύρια followers που έχει στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CNlFYXBFrsV/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.