Σ.Κουδουνάρης για Survivor: «Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο είπα ευτυχώς που δεν πήγα» (βίντεο)

Σ.Κουδουνάρης για  Survivor: «Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο είπα ευτυχώς που δεν πήγα» (βίντεο)

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου, καλεσμένος στις «Roomies» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε δεχθεί για το Survivor.

«Παρακολουθώ φανατικά το Survivor κι ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Ξεκίνησα φέτος για πρώτη φορά γιατί μου έγινε πρόταση για το φετινό και στο τέλος είπα ας δω αυτό που απέρριψα και μήπως έπρεπε να πάω. Είναι και δύσκολες οι εποχές» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είδα το πρώτο επεισόδιο και κόλλησα και φυσικά με το που είδα το πρώτο επεισόδιο διαπίστωσα ότι ευτυχώς που δεν πήγα. Στο πρώτο επεισόδιο έβρεχε και οι κακομοίρηδες δεν είχαν που να κοιμηθούν. Νομίζω ότι η αναγκαστική συμβίωση με κάποιους χαρακτήρες θα ήταν το πιο δύσκολο. Να έχεις τις κακουχίες και να έχεις να αντέξεις και τον καθένα» συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.