Σ.Βουτσά για Θ.Παπασπύρου: «Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ακολουθήσω τη νομική οδό» (βίντεο)

Σ.Βουτσά για Θ.Παπασπύρου: «Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ακολουθήσω τη νομική οδό» (βίντεο)

Η διαμάχη που έχουν η Σάντρα Βουτσά με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, Θεανώ Παπασπύρου, φαίνεται πως εξελίσσεται σε κόντρα δίχως τέλος.

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη που έδωσε η Σάντρα Βουτσά στο Πρωινό, όπου κατηγόρησε τη Θεανώ Παπασπύρου πως κρατάει πάνω από 70 πίνακες μεγάλης αξίας του Κώστα Βουτσά, ο οποίος τους προόριζε για τις κόρες του.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Σάντρα, η Θεανώ Παπασπύρου επικοινώνησε με το Πρωινό δηλώνοντας ότι «η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της».

Η συγκεκριμένη δήλωση έχει εξοργίσει τη Σάντρα Βουτσά, καθώς τόνισε πως πρόκειται για προσωπικά δεδομένα και παράλληλα δήλωσε στη Ναταλία Γερμανού πως σκέφτεται πολύ σοβαρά πλέον να κινηθεί νομικά.

«Από εδώ και πέρα σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να ακολουθήσω τη νομική οδό διότι η κυρία Παπασπύρου άνοιξε μια πόρτα πολύ δύσκολη, λέγοντας προσωπικά μου δεδομένα δημόσια. Εγώ δεν θα πω αν ισχύει ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Σε ένα δικαστήριο μπορούν να ειπωθούν πολλές αλήθειες. Οπότε, νομίζω ότι προς τα εκεί προχωρώ πλέον, έχω μιλήσει και με τον δικηγόρο μου, τον κύριο Καπερνάρο, μέχρι εδώ μπορώ να πω», είπε μεταξύ άλλων η Σάντρα Βουτσά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.