ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Η Ε.Ελευθερίου επέστρεψε στην Ελλάδα και… παρακολούθησε τους συμπαίκτες της (φώτο)

Survivor: Η Ε.Ελευθερίου επέστρεψε στην Ελλάδα και… παρακολούθησε τους συμπαίκτες της (φώτο)

Η Κύπρια τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου, μετά τη παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο επέστρεψε στην Ελλάδα αρκετά μαυρισμένη και φυσικά είχε τα μαλλιά της τα κλασικά… κοτσιδάκια.

Πριν από λίγες ημέρες η ίδια είχε αναρτήσει στα social media μια φωτογραφία της όπου ευχαριστούσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την στήριξη που της έδειξαν.

Ωστόσο η Ελευθερίου εχθές Κυριακή (18/4) επέλεξε να παρακολουθήσει τους πρώην συμπαίκτες της στο νέο επεισόδιο του Survivor και δημοσίευσε και ένα σχετικό story όπου φαίνεται ότι παρακολουθεί το reality επιβίωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.