Δεν λέει να… ξεχάσει τον Άγιο Δομίνικο: Η Ε.Ελευθερίου έβαλε το μαγιό της και έγινε πάλι Survivor (φώτο)

Δεν λέει να… ξεχάσει τον Άγιο Δομίνικο: Η Ε.Ελευθερίου έβαλε το μαγιό της και έγινε πάλι Survivor (φώτο)

Είναι ευρέως γνωστό πως η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από το Survivor, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το μυαλό της παραμένει ακόμη στον Άγιο Δομίνικο.

Η Κύπρια τραγουδίστρια η οποία έμεινε 3,5 μήνες στο ριάλιτι επιβίωσης και παρά τις δυσκολίες που συνάντησε αναπολεί τις μέρες που έζησε το παιχνίδι και έχει αφήσει πίσω της, τις κακές στιγμές.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποδέχθηκε το αίτημα των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram και πόζαρε φορώντας το μικροσκοπικό της μπικίνι με τα αστέρια που φορούσε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο reality επιβίωσης, αλλά και τη χαρακτηριστική κόκκινη μπαντάνα της ομάδας της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ανήρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Επειδή μου το ζητήσατε”.

Μάλιστα, έβαλε και το χάσταγκ #τελεφερικ, που είχε γίνει viral στο πάρτυ της ένωσης, όταν ένας Τούρκος παίκτης μπέρδεψε το όνομά της.

https://www.instagram.com/p/COSVqzTF0ql

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.