«Θεούλης»: Δείτε τι έστειλε ο Μ.Άφλεκ σε γυναίκα που τον απέρριψε σε εφαρμογή γνωριμιών! (βίντεο)

«Θεούλης»: Δείτε τι έστειλε ο Μ.Άφλεκ σε γυναίκα που τον απέρριψε σε εφαρμογή γνωριμιών! (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες Δευτέρα ένα βίντεο στο οποίο ο Μπεν Αφλεκ φαίνεται να «καταδιώκει» μία γυναίκα η οποία προηγουμένως τον απέρριψε στην εφαρμογή Raya πιστεύοντας ότι το προφίλ του ήταν ψεύτικο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Nivine Jay δημοσίευσε ένα βίντεο TikTok γράφοντας: «Σκέφτομαι την εποχή που ταίριαξα με τον Μπεν Άφλεκ στο Raya και σκέφτηκα ότι ήταν ψεύτικος έτσι τον έκανα unmatch και μου έστειλε ένα βίντεο στο Instagram».

Στη συνέχεια ακολουθεί ένα Instagram βίντεο του ηθοποιού να μιλάει απευθείας στην κάμερα στην προσπάθειά του να επιβεβαιώσει ότι είναι ο ίδιος και να λέει: «Nivine, γιατί με έκανες unmatch; Εγώ είμαι».

​​​​​​​

Το Raya περιγράφεται συχνά ως η έκδοση του Tinder για διασημότητες, καθώς η εφαρμογή γνωριμιών απαιτεί συνδρομή και διαδικασία ελέγχου, η οποία είναι δελεαστική για μεγάλους σταρ του κινηματογράφου όπως ο Μπεν Άφλεκ.

Η Ντέμι Λοβάτο αποκάλυψε ότι μπήκε στο Raya μετά τον χωρισμό της από τον φίλο της το 2016, ενώ φημολογείται ότι μέλος έγινε και ο Τσάνινγκ Τάτουμ μετά τον χωρισμό με την Jessie J. Οι φήμες για τον Μπεν Άφλεκ είχαν ξεκινήσει τα τελευταία δύο χρόνια, αν και δεν ήταν ξεκάθαρο αν το προφίλ του ήταν αληθινό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της η Daily Mail μετά το βίντεο της Nivine Jay επικοινώνησε με εκπροσώπους του ηθοποιού, ωστόσο δεν ήταν διαθέσιμοι για σχόλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.