ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με το AstraZeneca εμβολιάστηκε η Άννα Μαρία Βέλλη – «Ανέβασα 38,5 πυρετό – Ένιωθα λες και με είχε πλακώσει τρένο» (φώτο)

Με το AstraZeneca εμβολιάστηκε η Άννα Μαρία Βέλλη – «Ανέβασα 38,5 πυρετό – Ένιωθα λες και με είχε πλακώσει τρένο» (φώτο)

Η νεαρή youtuber που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor, Άννα Μαρία Βέλλη, το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και με το γνωστό της χιούμορ το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η γνωστή youtuber ανήκει στην ηλικιακή ομάδα των 30-39 και έτσι χθες έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca.

«AstraZaneca in my body» τραγούδησε ενθουσιασμένη η Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ πάνω στο στιγμιότυπο σημείωσε: «Εμβολιαστείτε για να αγκαλιαστούμε».

Σήμερα, ένα 24ωρο μετά, έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα συμπτώματα που έχει μέσα από τα stories του προσωπικού της προφίλ στο Instagram. Μάλιστα, τόνισε ότι «αξίζει κάθε δευτερόλεπτο ταλαιπωρίας».

«Ένα 24ωρο μετά την πρώτη δόση εμβολίου. Ανέβασα μέχρι 38,5, Ένιωθα λες και με είχε πλακώσει τρένο, Πήγαινα από τρέμουλο σε ζέστη *αξίζει κάθε δευτερόλεπτο ταλαιπωρίας ότι θα ξαναγίνουμε όπως πριν. Do it», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram η Άννα Μαρία Βέλλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.