Ο.Τζιόβας: «Ήξερα τις φήμες για τον Λιγνάδη εδώ και ενάμιση χρόνο και ότι έρχονται καταγγελίες» (βίντεο)

Ο.Τζιόβας: «Ήξερα τις φήμες για τον Λιγνάδη εδώ και ενάμιση χρόνο και ότι έρχονται καταγγελίες» (βίντεο)

Ο Ορέστης Τζιόβας, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς πέρασε την περίοδο του lockdown εν μέσω πανδημίας, ενώ παραδέχτηκε πως του έχει λείψει να δουλεύει στην τηλεόραση.

Ο ίδιος μίλησε για την νέα παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Νυφικό Κρεβάτι» στην οποία πρωταγωνιστεί κάνοντας περιοδεία σε πόλεις ανά την Ελλάδα.

«Θεωρώ ότι ήταν άδικο να κλείσουν τα θέατρα γιατί αποδείχτηκε ότι τηρούσαν αυστηρά τα μέτρα», σημείωσε ο Ορέστης Τζιόβας μιλώντας για την περίοδο του lockdown και το πλήγμα που δέχθηκε ο κόσμος του θεάτρου κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Βρίσκομαι λόγω της δουλειάς μου, η ενασχόληση με την προσωπική μου ζωή είναι παράπλευρη απώλεια» σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή και το πόσο αυτή απασχολεί κατά καιρούς τα ΜΜΕ. «Πλέον δεν με ρωτάνε για τα προσωπικά μου. Έχουν προσαρμοστεί πια».

«Ήξερα τις φήμες για τον Λιγνάδη εδώ και ενάμιση χρόνο και ότι έρχονται καταγγελίες» δήλωσε μιλώντας για το ελληνικό MeToo ο Ορέστης Τζιόβας, επισημαίνοντας πως ο ίδιος δεν είχε προσωπική εμπειρία κακοποίησης.

«Άμα ξέρω μια φήμη τι πρέπει να κάνω; Να πάω στην Αστυνομία και να το αναφέρω χωρίς αποδείξεις; Θα μου κάνει ο άλλος μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση» είπε ο Ορέστης Τζίοβας, απαντώντας σε αυτούς που λένε «γιατί δεν μίλησαν όσοι ήξεραν» ενώ ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα στο θέατρο, μετά από την αποκάλυψη των καταγγελιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σίγουρα κάποιος πια θα μπορεί να μιλήσει πιο εύκολα και όποιος σκέφτεται να πράξε ανάλογα θα το σκεφτεί περισσότερο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.