Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο τραγουδιστής Nick Kamen

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο τραγουδιστής Nick Kamen

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το μοντέλο Nick Kamen, σε ηλικία μόλις 59 ετών.

Το εντυπωσιακό του παρουσιαστικό τον έκανε αμέσως να ξεχωρίσει και μόλις στα 18 του χρόνια είδε το αστέρι του ανεβαίνει ψηλά καθώς η διαφήμιση που έκανε για λογαριασμό της εταιρείας Levi’s τον έκανε ευρέως γνωστό.

Ο Nick Kamen ήταν προστατευόμενος της Madonna και μάλιστα η ίδια είχε κάνει φωνητικά ενώ είχε αναλάβει και την παραγωγή του τραγουδιού του, «Each Time You Break My Heart».

Μόλις η είδηση του θανάτου του Nick Kamen έγινε γνωστή, τα social media κατακλύστηκαν από συγκινητικά «αντίο» όπως αυτό του καλού του φίλου Boy George.

«Εύχομαι να αναπαυθεί εν ειρήνη ο πιο όμορφος και γλυκός άνδρας, ο Nick Kamen» έγραψε ο Boy George και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία με τους δυο τους.

O Nick Kamen, όπως αναμεταδίδει το news.sky.com έδωσε μάχη ενάντια σε αρρώστια για μεγάλο διάστημα αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, χθες, Τρίτη.

Το πραγματικό όνομα του ήταν Ivor Neville «Nick» Kamen όμως όταν προβλήθηκε η εμβληματική διαφήμιση της Levi’s «βαφτίστηκε» Nick Kamen.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκεκριμένη διαφήμιση τράβηξε την προσοχή και της Madonna η οποία επικοινώνησε μαζί του και στην συνέχεια δημιουργήθηκε το « Each Time You Break My Heart».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.