«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών η Tawny Kitaen

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών η Tawny Kitaen

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 59 ετών η ηθοποιός Tawny Kitaen στο σπίτι της στο Νιούπορτ Μπιτς της Καλιφόρνια.

Οι κόρες της, Wynter και Raine, επιβεβαίωσαν τον θάνατο της μητέρας τους, με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της Kitaen στο Instagram. «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους, τους θαυμαστές και τους φίλους της, επειδή πάντα της δείχνατε τόση αγάπη και υποστήριξη. Της δίνατε ζωή κάθε ημέρα», έγραψαν μεταξύ άλλων.

Η Kitaen αρχικά εμφανίστηκε στο εξώφυλλο δύο άλμπουμ των Ratt και στη συνέχεια έπαιξε και σε βίντεο κλιπ της μπάντας.

Όμως, συνδέθηκε περισσότερο με τα βίντεο κλιπ των Whitesnake, λόγω των συχνών εμφανίσεών της σε αυτά. Από τα πιο χαρακτηριστικά εκείνο της επιτυχίας «Here I Go Again», στο οποίο η ηθοποιός έκανε «ρόδα» πάνω στο καπό Jaguar, στα πρώτα πλάνα.

Πέρα από τα βίντεο κλιπ, είχε παίξει και στην κωμωδία «Bachelor Party» το 1984, στο πλευρό του Τομ Χανκς, ενώ είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές και ριάλιτι, μεταξύ άλλων στο «Celebrity Rehab with Dr. Drew», στο οποίο είχε μιλήσει για τη μάχη της με τις ουσίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Tawny Kitaen είχε μια ταραχώδη προσωπική ζωή. Ήταν παντρεμένη για μικρό διάστημα με τον David Coverdale, τον τραγουδιστή των Whitesnake, ενώ ακολούθησε ένας ταραχώδης γάμος με τον παίκτη του μπέιζμπολ Chuck Finley, με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.