Τελ Αβίβ: Στιγμές τρόμου για τον Ν.Βέρτη – Σε καταφύγιο για να σωθούν από τους βομβαρδισμούς (βίντεο)

Τελ Αβίβ: Στιγμές τρόμου για τον Ν.Βέρτη – Σε καταφύγιο για να σωθούν από τους βομβαρδισμούς (βίντεο)

Όπως είχε ήδη γνωστοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό, ο Νίκος Βέρτης θα ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που θα τραγουδούσε μπροστά στο Ισραηλινό κοινό, προκειμένου να εγκαινιάσει την έναρξη των εκδηλώσεων στη χώρα μετά τη λήξη της καραντίνας.

Ειδικότερα είχε ανακοινωθεί: “Ο διακεκριμένος Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θα επισκεφθεί το Ισραήλ στις 13 Μαΐου στο Menora Mivtachim Arena, όπου θα γίνει η πρώτη διεθνής συναυλία από τότε που ο κορονοϊός διέκοψε τις πολιτιστικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ομάδας του”.

O ερμηνευτής θα μπορούσε να πει κανείς πως έχει δημιουργήσει το δικό του Fan Club στην χώρα, αφού είναι πολύ αγαπητός στο Ισραηλινό κοινό, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες τη χώρας.

Ωστόσο, έπειτα από τις εντάσεις που επικρατούν τις τελευταίες ώρες στη χώρα, η συναυλία ακυρώθηκε, ενώ η ορχήστρα του αντιμετώπισε δυσκολίες κατά την άφιξή της στο Τελ Αβίβ.

Δείτε το poster της συναυλίας του Νίκου Βέρτη που πλέον ακυρώθηκε:

https://www.instagram.com/p/CNiUYpQLO-v

Ο Νίκος Βέρτης βρισκόταν ήδη στο Τελ Αβίβ, ενώ χθες έφτασε και η ορχήστρα του. Ένας από τους μουσικούς του Νίκου Βέρτη, ο Μάνος Επιτροπάκης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, τις σκηνές αγωνίας και τρόμου που έζησαν στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όταν δέχθηκαν επίθεση με ρουκέτες από Παλαιστίνιους.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικός έγραψε:

“Μόλις βγήκαμε από τα καταφύγια του αεροδρομίου του Τελ Αβίβ όπου ειμασταν κλεισμένοι πάνω από μια ώρα! ! Είμαστε όλοι σώοι και ασφαλείς! Αλλά αυτό που ζήσαμε δεν έχει προηγούμενο! Σειρήνες να χτυπάνε κι εμείς μαζί με εκατοντάδες επιβάτες να τρέχουμε με τις βαλίτσες και τα όργανα στα χέρια έχοντας μόλις κάνει PCR test!.

Εγώ προσωπικά, με βαλίτσα, τσάντα πλάτης, τσέλο, και μια Go Pro στα χέρια! Έχω τραβήξει τα πάντα σε βίντεο! Θα τα ανεβάσω στο κανάλι μου στο YouTube μόλις πάμε στο ξενοδοχείο! Κάντε εγγραφή και πατήστε το καμπανάκι! Για συναυλία ήρθα, πολεμικός ανταποκριτής έγινα!”.

Δείτε το Facebook Post:

Όμως ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δεν αρκέστηκε μόνο σε απλό post στο Facebook και ανέβασε ένα video στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube, μέσα από το οποίο περιγράφει τις σκηνές τρόμου που έζησαν.

Δείτε το video:

Λίγο αργότερα, ο συνεργάτης του Νίκου Βέρτη δημοσίευσε και ένα ακόμη video από τη στιγμή των βομβαρδισμών:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.