ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε.Πανοπούλου: «Στην ασέλγεια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και κανένας αστερίσκος»

Ε.Πανοπούλου: «Στην ασέλγεια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και κανένας αστερίσκος»

Η Έλντα Πανοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ στάθηκε στις καταγγελίες από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Η ηθοποιός μίλησε για το θέατρο και τις καταγγελίες που ήρθαν στο προσκήνιο, για την αποχή της από την τηλεόραση και τη δυσκολία που υπάρχει για έναν παλιό γνώριμο των πλατό να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Η Έλντα Πανοπούλου επισήμανε πως στο θέατρο πρέπει να έχει κανείς γερό στομάχι και ότι το ταλέντο μόνο δεν φτάνει για να φτάσει κανείς στην κορυφή.

«Το επάγγελμα του ηθοποιού χρειάζεται αυταπάρνηση», δήλωσε.

«Μπορεί πολλοί να ξεκινούν με στόχο τη δόξα και τη φήμη αλλά ο πραγματικός ρόλος του ηθοποιού είναι η παρηγοριά στο κοινό που τον εμπιστεύεται ειδικά στις δύσκολες στιγμές για να ξεχαστεί», εξήγησε.

«Στην ασέλγεια δεν βάζω αστερίσκο. Εάν συλληφθείς και ασελγείς ακόμα και με τα μάτια για εμένα πρέπει να απομακρύνεσαι από τη δουλειά μας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να απαγορευτεί ο έρωτας, το φλερτ», επισήμανε, τέλος, σχολιάζοντας τις καταγγελίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.