Επική παρωδία της Φάρμας με πρωταγωνιστές την Χ.Μπόμπα και την Ε.Φουρέιρα (βίντεο)

Επική παρωδία της Φάρμας με πρωταγωνιστές την Χ.Μπόμπα και την Ε.Φουρέιρα (βίντεο)

Η “Φάρμα” ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες με τον Κώστα Γκρέκα να είναι ο μεγάλος νικητής και ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να τρολάρει το ριάλιτι.

Με έναν ευφάνταστο τρόπο που μοιάζει απολαυστικός αν αναλογιστεί κανείς πως πλήθος κόσμου συνέβαλε ώστε να «τρολάρει» μοναδικά το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Ειδικότερα, τόσο ο ίδιος ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, όσο η εγκυμονούσα σύζυγος του, Χριστίνα Μπόμπα, η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και ο Ησαϊας Ματιάμπα συνάντησαν το stand up comedian Διονύση Ατζαράκη!

Όπως μπορεί κάποιος εύκολα να σκεφτεί, το αποτέλεσμα αυτής της συνύπαρξης ξεπερνά κάθε προσδοκία και για 12′ μας δείχνει πως… πραγματικά θα έπρεπε να είναι η «Φάρμα».

Για τις ανάγκες του βίντεο, το οποίο φέρει την υπογραφή του Σάκη Τανιμανίδη, χρησιμοποιήθηκαν οι πραγματικές εγκαταστάσεις του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 ενώ στο ρόλο του επιστάτη της «Φάρμας» βρέθηκε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

https://www.instagram.com/p/CQQf7nsDI5k

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.