ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Danielle Vaughan: Η εντυπωσιακή καλλονή με τα… προσόντα που «κόβουν» την ανάσα (φώτο)

Danielle Vaughan: Η εντυπωσιακή καλλονή με τα… προσόντα που «κόβουν» την ανάσα (φώτο)

Η Danielle Vaughan είναι μία από τις τελευταίες μας ανακαλύψεις και μία επίσκεψη στο προφίλ της στο Instagram θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η μελαχρινή καλλονή, η οποία γεννήθηκε πριν από 31 χρόνια στον Καναδά, δηλώνει fitness μοντέλο και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 260.000 ακόλουθους, μέσα από καυτές αναρτήσεις που αφήνουν ελάχιστα στην φαντασία.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, η Danielle διαθέτει ένα κορμί που κολάζει και “τινάζει” τις θερμοκρασίες στα ύψη κάθε φορά που κάνει μια ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CPgkb4KBeJh

https://www.instagram.com/p/COv5H7ZhApG

https://www.instagram.com/p/CLVxmSTFG2M

https://www.instagram.com/p/CLImeOZll8D

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.