Ο Τζάστιν Μπίμπερ αποκοιμήθηκε σε συναυλία του Frank Ocean και μετά δήλωνε… ενθουσιασμένος! (βίντεο)

Τι έγραψε στο Instagram

Ο Τζάστιν Μπίμπερ αποκοιμήθηκε σε συναυλία του Frank Ocean και μετά δήλωνε… ενθουσιασμένος! (βίντεο)

Στην συναυλία του Frank Ocean στο Coachella πήγε ο Τζάστιν Μπίμπερ δηλώνοντας ξετρελαμένος από την εμφάνιση του συναδέρφου του, αν και η κάμερα τον κατέγραψε να… κοιμάται.

Σε ένα βίντεο που τράβηξε ένας από τους παρευρισκόμενους στο μουσικό φεστιβάλ, ο Τζάστιν Μπίμπερ φαίνεται να έχει κλειστά τα μάτια του καθώς ο R&B τραγουδιστής ερμήνευε το «At YourBest (You Are Love).

Το βίντεο που δείχνει τον Τζάστιν Μπίμπερ με τα μάτια κλειστά

«Ο Τζάστιν Μπίμπερ κοιμάται» έγραψε ο χρήστης @pineappleonpisa πάνω από το viral κλιπ, σχολιάζοντας στη λεζάντα, «έχει περάσει η ώρα που πάει για ύπνο» πρόσθεσε.

@pineappleonpisa six yrs but it’s past his bedtime #coachella #frankchella #teamselena #fyp ♬ original sound – user272927207382


Οι θαυμαστές πάντως του R&B τραγουδιστή εξέφρασαν την συντριπτική τους απογοήτευση για τον 35χρονο Frank Ocean επειδή ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση, εμφανίστηκε κυρίως καθιστός και με την πλάτη στο κοινό, ενώ σε πολλά σημεία έπαιζε playback, δεν συμπεριέλαβε αρκετά αγαπημένα τραγούδια των θαυμαστών του και έκλεισε απότομα προκειμένου να συμμορφωθεί με τους περιορισμούς της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Ενθουσιασμένος με τη συναυλία ο Μπίμπερ – Τι έγραψε στο Instagram

Μόνο ο Τζάστιν Μπίμπερ, o οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, φαίνεται να ενθουσιάστηκε με τη συναυλία και έσπευσε να υπερασπιστεί τον συνάδερφό του, γράφοντας στο Instagram τη Δευτέρα: «Έμεινα άφωνος από την εμφάνιση του Frank Oceans στο Coachella. H τέχνη του είναι απλά απαράμιλλη, το στυλ του, το γούστο του, η φωνή του, η προσοχή του στη λεπτομέρεια. Συγκινήθηκα βαθιά».


Παράλληλα, επαίνεσε τον φίλο του που συνεχίζει να «βάζει τον πήχη ψηλά» και τον ευχαρίστησε που του χάρισε «μια βραδιά που δεν θα ξεχάσει ποτέ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλοί ήταν αυτοί πάντως που έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από το βίντεο και όχι από την ανάρτηση του Μπίμπερ, καθότι είχε απενεργοποιήσει τα σχόλια. Μερικοί έγραψαν πώς πιστεύουν ότι όντως τον πήρε ο ύπνος, ενώ άλλο τον υπερασπίστηκαν λέγοντας πως ίσως απολαμβάνει καλύτερα το συγκεκριμένο κομμάτι ή πως απλά το «ζει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.