ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αποκαλύπτει την ιστορία του τραγουδιού «παντρεμένοι κι οι δυο»

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αποκαλύπτει την ιστορία του τραγουδιού «παντρεμένοι κι οι δυο»

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων και για την μεγάλη του επιτυχία, «παντρεμένοι κι οι δυο».

Ποιος δεν έχει τραγουδήσει -ή έστω διασκεδάσει- (κυρίως οι 30 ετών και άνω) με το λαϊκό τραγούδι του Μάκη Χριστοδουλοπουλου «Παντρεμένοι κι οι δυο».

Αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι…

Το τραγούδι όμως «κρύβει» μια συγκεκριμένη ιστορία, την οποία αποκάλυψε ο ίδιος ο ερμηνευτής μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Μου κόλλαγε μία παντρεμένη και της λέω πάμε να πιούμε ένα καφέ. Μου λέει “αν χωρίσεις” και της λέω “παντρεμένοι κι οι δυο” και κάτι έπαιζε εκείνη την ώρα και της λέω “παντρεμένοι κι οι δυο γύρνα σε παρακαλώ” για να γυρίσει από εδώ (σ.σ. από την άλλη μεριά). Για σένα πέφτω και στο γκρεμό…», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Εγώ σταμάτησα το σπάσιμο των πιάτων γιατί μου χαλούσαν τα παπούτσια»

Στην ερώτηση για την εποχή που στα μπουζούκια έσπαγαν πιάτα και γιατί σταμάτησε αυτό απάντησε: «Εγώ τα σταμάτησα στις “Αμπάρες” και μετά δούλεψε πολύ καλά το μαγαζί από τα λουλούδια. Είπα να σταματήσουν γιατί μου χαλούσαν τα παπούτσια μου. Μου τα έκοβαν τα πιάτα».

«Δεν κοίταξα ποτέ στην ζωή μου την γυναίκα του άλλου που ήταν στο τραπέζι. Γιατί κι εγώ έχω τέσσερις κόρες κι ένα αγόρι. Θα μου άρεσε εμένα να έρχεται κάποιος και να κοιτάει την κόρη μου και την γυναίκα μου;», τόνισε μεταξύ άλλων.

«16 ετών πήρα την γυναίκα μου, στα 17 κάναμε τον γιο μου. Αρραβωνιαστήκαμε και δεν μου την έδιναν, επειδή μόλις έγινα εγώ 16 χρονών έλεγαν πάει το κορίτσι αυτός θα γίνει τραγουδιστής, θα την πάρει και θα την παρατήσει. Την έκλεψα κι έφυγα», είπε για την γυναίκα του.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται αυτήν την περίοδο έχει στο πλευρό του τον εγγονό του, επίσης Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.