ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Θεματικό πάρκο με την υπογραφή του διάσημου Banksy [εικόνες]

Θεματικό πάρκο με την υπογραφή του διάσημου Banksy [εικόνες]

Αν το «Dismaland» σας ακούγεται σαν μια δυστοπική έκδοση της Disneyland τότε έχετε πιάσει ακριβώς το νόημα. Πρόκειται για ένα ανατριχιαστικό θεματικό πάρκο στη Βρετανία που φέρει την υπογραφή του περιβόητου καλλιτέχνη του δρόμου Banksy και άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του για το κοινό.

Η εγκατάσταση στήθηκε στο εγκαταλελειμμένο θέρετρο κολύμβησης Tropicana, η είσοδος κοστίζει 3 λίρες και θα είναι ανοιχτό για 5 εβδομάδες.

Αυτή είναι η περιγραφή του πάρκου σύμφωνα με το επίσημο φυλλάδιο: «Ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση στην άψυχο και περιτυλιγμένη με ζάχαρη κοινοτοπία της μεσοαστικής καθημερινότητας; Ή απλά κάτι φθηνότερο; Τότε αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσάς, ένας χαοτικός νέος κόσμος όπου μπορείτε να ξεφύγετε από την άσκοπη απόδραση. Αντί για ένα κιόσκι με μπέργκερ, έχουμε ένα μουσείο. Αντί για κατάστημα με είδη δώρων έχουμε μια βιβλιοθήκη… καλά, έχουμε και κατάστημα με είδη δώρων… Η εκδήλωση περιλαμβάνει θέματα ενηλίκων, θλιβερές εικόνες, εκτεταμένη χρήση φωτισμού και εφέ καπνού και βρισιές. Τα ακόλουθα στοιχεία είναι αυστηρά απαγορευμένα: μαχαίρια, σπρέι, ναρκωτικά και οι δικηγόροι της εταιρείας Walt Disney»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.