ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

WATER FUN…Στον Ισθμό της Κορίνθου

WATER FUN…Στον Ισθμό της Κορίνθου

Στον Ισθμό της Κορίνθου σας περιμένει το αγαπημένο μικρών και μεγάλων πάρκο νερού Water Fun σε μία έκταση 22,000 τμ.! Στις πισίνες του πάρκου θα απολαύσετε παιχνίδια, βουτιές, κολύμπι, χαλάρωση και διασκεδαστικές διαδρομές στις νεροτσουλήθρες και το Lazy River. Η κεντρική πισίνα, 670 τ.μ. οδηγεί στο wet & dry bar όπου μπορείτε να πιείτε το ποτό ή το αναψυκτικό σας χωρίς να εγκαταλείψετε τη δροσιά του νερού!

Τα 300 τ.μ. της παιδικής πισίνας είναι εξοπλισμένα με 2 νεροτσουλήθρες, μανιτάρια δροσιάς και άλλα παιχνίδια, αποτελώντας ένα μαγικό κόσμο για τα παιδιά!Στην κυκλική πισίνα τύπου Jacuzzi και στο Lazy River σε μία διασκεδαστική διαδρομή 80 μέτρων θα χαλαρώσετε κάνοντας τις βουτιές σας, πριν περάσετε στις δύο πισίνες 180 και 150 τ.μ., με τα παιχνίδια slides.

Aναμφισβήτητα οι νεροτσουλήθρες αποτελούν την πιο δυναμική μορφή διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο πάρκο. Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να ζήσουν την δική τους εμπειρία, επιλέγοντας τον τύπο που τους ταιριάζει:

    Kamikaze slide 68 και 70 μέτρων: Ευθεία διαδρομή με πολλές εναλλαγές σε κλίση.

    Black hole 110 μέτρων: Η Μαύρη Τρύπα είναι κλειστού τύπου με ελικοειδή διαδρομή.

    Multi slide 37 μέτρων: Πολλαπλής χρήσης, ιδανική να την «κατεβείτε» πάνω σε σωσίβιο.

    Open slide 90 μέτρων: Ανοικτού τύπου, με ξέφρενη ελικοειδή διαδρομή!

    Waves: Για τους πιο τολμηρούς, μία extreme κατάβαση που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη.

    3 kids slides: Τρεις παιδικές νεροτσουλήθρες για τα μικρά παιδιά.

Στο Water Fun για την απόλυτη ασφάλειά σας, κάθε πισίνα εποπτεύεται από έμπειρους ναυαγοσώστες, έτοιμους να σας βοηθήσουν σε κάθε σας ανάγκη, προσφέροντας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας και της ομαλής διεξαγωγής των δραστηριοτήτων του πάρκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πάρκο, είναι εξοπλισμένο με εστιατόριο, που είναι πάντα έτοιμο να καλύψει τις γαστρονομικές σας απαιτήσεις. Άλλωστε μετά από τόσες βουτιές θα πεινάσετε… Κάποιες από τις γεύσεις που θα απολαύσετε είναι: club sandwich, σουβλάκι χοιρινό και υπέροχες σαλάτες για όσους θέλουν κάτι πιο ελαφρύ. Παράλληλα, πολύ κοντά στον ίδιο χώρο λειτουργεί και mini market, στο οποίο μπορείτε να βρείτε διάφορα snacks, μπισκότα, παγωτά, αναψυκτικά, διάφορα αναμνηστικά και πολλά άλλα, wc και αποδυτήρια. Στο χώρο του Water Fun Park, λειτουργεί και πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο για παν ενδεχόμενο, προκειμένου να νιώθετε ακόμα πιο ασφαλείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.