ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

“Παρέα με τ’ αστέρια” και “Καλοκαίρι στην Αθήνα 2015”

“Παρέα με τ’ αστέρια” και “Καλοκαίρι στην Αθήνα 2015”

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2015 “Παρέα με τ’ αστέρια”

Ο Πάνος Κατσιμίχας συναντά τα Κίτρινα Ποδήλατα για ακόμα ένα live, αυτή τη φορά στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015.

Η μουσική του Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, μας συντροφεύει μέχρι σήμερα ζεστή, ζωντανή και αληθινή.

Με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς.

Μαζί του, το γνωστό για τις ιδιαίτερες live εμφανίσεις του, ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, με ανεξάντλητη ενέργεια και εκρηκτική σκηνική παρουσία, αποδεικνύει πως η “αλήθεια” μιας συναυλίας μπορεί να αναζωπυρώσει την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας σε δύσκολους καιρούς.

Δυο διαφορετικές μουσικές γενιές, μα όμως και τόσο ίδιες… ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια μπορούν να εξηγήσουν.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει… και τίποτα δεν είναι όπως παλιά… μένει όμως ακόμα ένα… κοινό πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά…

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του Καλοκαίρι στην Αθήνα 2015

Σε μία μεγάλη μουσική σκηνή θα μετατραπεί, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 στις 9μ.μ., η πλατεία Αγ. Ιωάννη (Λ. Βουλιαγμένης) με το συγκρότημα «Ωρίωνες»  σε μία ξεχωριστή ποπ – ροκ καλοκαιρινή συναυλία , που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Οι «Ωρίωνες» ανεβαίνουν στη σκηνή για να διασκεδάσουν το κοινό με ποπ και ροκ μελωδίες από δικές τους συνθέσεις αλλά και από τραγούδια, που μικροί και μεγάλοι έχουμε αγαπήσει, παρασέρνοντας τους ακροατές σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα , έως τις 31 Αυγούστου διαμορφώνεται ως εξής:

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου στην πλατεία Αγ. Ανδρέα στη Λαμπρινή και την Κυριακή 30 Αυγούστου στην πλατεία Καραμανλάκη στα Κάτω Πατήσια όσοι αγαπούν τα παραδοσιακά και νησιώτικα τραγούδια μπορούν να τα απολαύσουν στη συναυλία με τους Γρ. Νταραβάνογλου, Μ. Μανωλάκη και Μαν. Καρπάθιο.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Οργανισμού δίνει ραντεβού με τους λάτρεις του ελληνικού κινηματογράφου κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι την Παρασκευή 28 Αυγούστου στον Αρχαιολογικό χώρο του  Ολυμπιείου (Στύλοι Ολυμπίου Διός), οι οποίοι θα απολαύσουν αγαπημένα μουσικά έργα από αριστουργήματα της ελληνικής μεγάλης οθόνης στη συναυλία «Φεγγάρι μάγια μου’ κάνες», υπό τη μουσική διεύθυνση του Δημήτρη Μίχα.

Την ίδια μέρα, ο Σπύρος Πολυκανδριώτης με την πενταμελή ορχήστρα του συναντά το κοινό στην πλατεία Πανόρμου (έξοδος μετρό) για να παρουσιάσει τρία καθοριστικά, ιστορικά σημεία του παραδοσιακού ρεμπέτικου σμυρνέικου τραγουδιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, το Σάββατο 29 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού (Ιωαννίνων & Καπανέως), η διεθνούς φήμης σολίστ του ακορντεόν και συνθέτης, Ζωή Τηγανούρια, με το μοναδικό προσωπικό της στυλ, θα παρουσιάσει στο κοινό, υπό το φως της πανσελήνου, το απόσταγμα των εμπειριών της στη συναυλία «Ζωή… χωρίς σύνορα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.