ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το εχέμυθο και ίσως το πιο σεξουαλικά διεστραμμένο κλαμπ του κόσμου [εικόνες-βίντεο]

Το εχέμυθο και ίσως το πιο σεξουαλικά διεστραμμένο κλαμπ του κόσμου [εικόνες-βίντεο]

Την ημέρα, ο χώρος μοιάζει τόσο αδιάφορος όσο ένας φωταγωγός. Το κτίριο, από έξω θυμίζει με ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος που περιβάλλεται από «μοναχικά» σούπερ μάρκετ, χτισμένα σε ύφος σοσιαλιστικού ρεαλισμού.

Αλλά τα σαββατοκύριακα, ο χώρος μετατρέπεται σε… κολαστήριο για τους απανταχού ρέιβερς, γίνεται η «πατρίδα» της ηλεκτρονικής μουσικής και καταφύγιο όπου εξωπραγματικές σεξουαλικές φαντασιώσεις γίνονται πραγματικότητα.

Καλωσήρθατε στο Berghain του Βερολίνου, ένα από τα καλύτερα κλαμπ του κόσμου σύμφωνα με τους New York Times και το περιοδικό Rolling Stone. Εδώ όπου αν οι τοίχοι είχαν μιλιά, θα διηγούνταν ιστορίες με ναρκωτικά, σεξουαλικές συνευρέσεις που θυμίζουν πορνό, αλλά και μουσικές που σου παίρνουν το μυαλό από τη σύγχρονη βιομηχανική τέκνο που ακούγεται από το καλύτερο ηχοσύστημα του κόσμου!

Το Berghain άνοιξε τις πύλες της (κολάσεως) το 2004. Ανάμεσα στις γειτονιές Freidrichshain και Kruezberg του Βερολίνου, το Berghain προκαλεί τον θαυμασμό αλλά και συνάμα τον τρόμο στους απανταχού clubbers: πιο εύκολο μπαίνει κανείς στο… Μαξίμου και στο προεδρικό Μέγαρο, παρά στο τεράστιο αυτό κλαμπ χωρητικότητας 1.500 ατόμων. Αν πάντως καταφέρεις να μπεις, σε ανταμείβουν με ένα εισιτήριο διάρκειας 72 ωρών.

Οι ουρές που σχηματίζονται έξω από το περιβόητο αυτό κλαμπ, με τους ανυπόμονους «προσκυνητές» είναι μνημειώδεις ενώ την ευθύνη για το ποιος θα περάσει το κατώφλι του και ποιος θα φύγει με την… όρεξη, την έχει ο επιβλητικός Sven Marquardt. Η εκκεντρική αυτή φιγούρα ξεκίνησε ως πανκ επαναστάτης έφηβος στο ανατολικό Βερολίνο, για να ανακαλύψει την ομοφυλοφιλία του και την αγάπη του για τη φωτογραφία. Ο 52χρονος άντρας εξέδωσε πρόσφατα τα απομνημονεύματά του, υπό τον τίτλο «Die Nacht Ist Leben» (η νύχτα είναι ζωή), στο οποίο ξετυλίγει την πολυτάραχη ζωή του.

Φανταστείτε ότι από τον Sven δεν πέρασε ούτε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία «έφαγε» πόρτα, κοινώς, εξαιτίας των άθλιων παπουτσιών που φορούσε!

wofmagn7Η Lady Gaga έδωσε και εκείνη μια από τις εκκεντρικές παραστάσεις της στο Berghain0c7kkau7Ο περιβόητος Sven Marquardt m9sfpmmswofmagn1wofmagn2wofmagn3wofmagn4wofmagn5wofmagn6

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.