ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Favela: Μια γεύση από παλιά Αθήνα [φωτό]

Favela: Μια γεύση από παλιά Αθήνα [φωτό]

Μέσα στον πολύβουο Κεραμεικό, ένα μαγαζί ξεχωρίζει και θυμίζει παλιά Αθήνα. Η Favela στέκεται με άνεση στην οδό Αρτεμισίου και κάνει τους πάντες να νιώθουν σαν το σπίτι τους.

Στην καρδιά μιας γειτονιάς της Αθήνας, ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Θεοδώρου, εναρμονισμένος με το τοπίο και τα σπιτάκια το ένα δίπλα στο άλλο, εμπνεύστηκε τη Favela.

Το περιβάλλον με τα vintage στοιχεία του και την όμορφη αυλή του θυμίζουν μια άλλη εποχή και κάνουν τον καθένα να νιώθει σαν το σπίτι του. Το φιλόξενο προσωπικό είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε επιθυμία, ακόμα και αυτή του πιο απαιτητικού πελάτη.

Μπορείς να πιεις τον καφέ σου το πρωί, να τσιμπήσεις κάτι ελαφρύ το μεσημέρι και να διασκεδάσεις το βράδυ. Τα έχει όλα, χωρίς να υπερβάλλει και να τα μπλέκει.

Ελληνικοί μεζέδες πάνε και έρχονται, με το μενού του όχι μόνο να είναι προσεγμένο αλλά και προσιτό.

Τυροπιτάκια, σαγανάκι Μετσόβου, φάβα Σαντορίνης, απάκι κοτόπουλο ψητό, τοματοκεφτέδες και τηγανιά χοιρινή και κοτόπουλου είναι μερικά από τα εδέσματα που χορταίνουν το μάτι και την κοιλιά των πελατών. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα φύγετε ευχαριστημένοι.

Στα συν του μαγαζιού τα live του. Jazz, rock και λάτιν σας διασκεδάζουν, ενώ υπάρχουν και ρεμπέτικες βραδιές για τους πιο μερακλήδες. Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα events του μαγαζιού, επισκεφτείτε τη σελίδα του στο Facebook.

Τις Παρασκευές, ρεμπέτικα, λαϊκά και σμυρνέικα τραγούδια έχουν την τιμητική τους. Ο Παύλος, ο Γιώργος και η Σόνια πιάνουν τα όργανα, δίνουν τον ρυθμό, κάνοντας όλο το μαγαζί μια τεράστια εύθυμη παρέα. 

Καθηµερινά από τις 12:00.

ΑΡΤΕMΙΣΙΟΥ 4, ΚΕΡΑMΕΙΚΟΣ, Τηλ: 210 341 2413

Facebook: Favela cafe μεζεδοπωλείο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.