ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Game of Thrones: “Και όμως ο Jon Snow…ζει”! [φφωτο]

Game of Thrones: “Και όμως ο Jon Snow…ζει”! [φφωτο]

Στο τελευταίο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου τoυ «Game of Thrones», ο Jon Snow-κατά κόσμον – Kit Harington, έπεσε νεκρός μετά από ενέδρα των ανδρών της Νυχτερινής Φρουράς. 

Η σκηνή θύμισε τη δολοφονία του Ιούλιου Καίσαρα στη σειρά «Ρώμη». Ο Σνόου δέχτηκε πολλές μαχαιριές και την τελευταία από τον βοηθό του, Όλυ. Ο Άρχοντας Διοικητής της Νυχτερινής Φρουράς, Snow, έπεσε νεκρός, πάνω στο χιονισμένο έδαφος…

Στην πραγματική ζωή όμως, το συμβόλαιο του Harington τον δεσμεύει για την 6η σεζόν και -πιθανόν- μέχρι και την 7η σεζόν της σειράς. Επίσης, το γεγονός ότι ο ηθοποιός είχε διατηρήσει το look του Snow- τα μακριά μαλλιά και τα γένια- μετά τον τηλεοπτικό του θάνατο, είχαν αφήσει ανοιχτά ερωτηματικά σχετικά με την τύχη του ήρωα στη σειρά.

Τελικά ζει ή πέθανε ο Jon Snow; Την απάντηση δίνουν οι νέες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας: Ο Jon Snow… ζει και βασιλεύει στο σύμπαν του «Game of Thrones». Ο 28χρονος ηθοποιός, εθεάθη, χτες, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, στα γυρίσματα της σειράς, στο Belfast.

Κρατώντας το σπαθί του, ο Άρχοντας Διοικητής της Νυχτερινής Φρουράς, επέστρεψε  στη δράση, διαψεύδοντας τον συμπαραγωγό της σειράς, Νταν Γουάις, ο οποίος είχε πει για τον δημοφιλή ήρωα, Jon Snow: «Ο νεκρός είναι νεκρός». 

Μέλλον στη σειρά-φαινόμενο, δεν έβλεπε ούτε ο ίδιος Kit Harington, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσα στο καλοκαίρι, στο Entertaiment Weekly, είχε δηλώσει:  «Είχα μία συνάντηση με τον Νταν και τον Ντέιβιντ (τους παραγωγούς της σειράς)  και μου είπαν: ”Κοίτα, έφυγες, τελείωσε”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.