ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Προσπαθούσε επι 17 χρόνια να γίνει μπαμπάς- Δείτε την αντίδραση του όταν η γυναίκα του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος! (βίντεο)

Προσπαθούσε επι 17 χρόνια να γίνει μπαμπάς- Δείτε την αντίδραση του όταν η γυναίκα του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος! (βίντεο)

Επί 17 ολόκληρα χρόνια προσπαθούσαν με τη σύζυγο του να γίνουν γονείς. Τελικά τα κατάφεραν και η αντίδραση του, όταν το μαθαίνει είναι εκπληκτική.

Ο Άρκελ΄Γκρέιβς μαζί με τη γυναίκα του Ντάνα, ζουν στην Βιρτζίνια. Είναι ένα ευτυχισμένο και πάνω από όλα αγαπημένο αντρόγυνο. Ο Άρκελ έχει μια καλή δουλειά και η Ντάνα το ίδιο και παρά το γεγονός ότι είναι χρόνια μαζί, συνεχίζουν να νιώθουν ερωτευμένοι.

Μια σκιά υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια, όχι στις σχέσεις τους, αλλά στη ζωή τους. Και οι δυο ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδί αλλά δεν το είχαν καταφέρει. Για 17 χρόνια δοκίμασαν τα πάντα, πήγαν στους καλύτερους γιατρούς, έκαναν όλες τις εξετάσεις αλλά μάταια.

Ενώ δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα το ζευγάρι δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει. Και μπορεί να πέρασαν 17 χρόνια προσπαθειών ποτέ όμως δεν σταμάτησαν να προσπαθούν.

Πριν λίγες ημέρες ο Άρκελ επέστρεψε από τη δουλειά του. Άλλαξε ρούχα και πήγε στην κουζίνα για να ζεστάνει το φαγητό που του είχε ετοιμάσει η σύζυγος του. Εκείνη καθόταν στο τραπέζι της κουζίνας και τον περίμενε, ταυτόχρονα με το κινητό της τηλέφωνο τον κατέγραφε.

Ήθελε να καταγράψει τις αντιδράσεις του, όταν θα του ανακοίνωνε την μεγαλύτερη χαρά της ζωής του. Η Ντάνα καθώς είναι καθισμένη και τον περιμένει του ανακοινώνει ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν θετικά.

Ο Άρκελ δεν συνειδητοποιεί τι ακριβώς του λέει και συνεχίζει να κοιτάζει το φαγητό στον φούρνο, μέχρι που καταλαβαίνει τι εννοεί η Ντάνα. Χρειάστηκε να περάσουν 17 ολόκληρα χρόνια για να ακούσει ότι θα γίνει μπαμπάς, ότι η γυναίκα του είναι έγκυος.

Την ρωτάει συνέχεια σαν παιδάκι «είσαι έγκυος; είσαι έγκυος;» για να βεβαιωθεί ότι δεν έχει ακούσει λάθος. Και στο τέλος σαν μικρό παιδί ξεσπά σε κλάματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.