ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν φαντάζεστε τι κάνει αυτός ο μπόμπιρας την ώρα του μπάνιου! (βίντεο)

Δεν φαντάζεστε τι κάνει αυτός ο μπόμπιρας την ώρα του μπάνιου! (βίντεο)

Αυτός είναι ο Max. Καλυμμένος με αφρούς και σαπουνάδες, ο μπόμπιρας χορεύει και ραπάρει με απίστευτη άνεση μπροστά στον φακό! Όπως φαίνεται στο βίντεο, που ήδη έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, απολαμβάνει το μπάνιο πολύ και δε θέλει να τελειώσει με τίποτα.

Οι περισσότεροι γονείς αγχώνονται και τρομοκρατούνται κάθε φορά που πρέπει να κάνουν μπάνιο τα μικρά τους. Στην περίπτωση όμως του Loz και της γυναίκας του, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εκεί που σαπουνίζουν το μωρό τους, ξαφνικά αρχίζουν να ραπάρουν το γνωστό τραγούδι Bubble But, βλέποντας τον Max καλυμμένο με σαπουνάδες. Τότε, ο μικρός, σηκώνεται όρθιος και κουνιέται στον ρυθμό. Οι γονείς τραγουδάνε και ο μικρός Max προσφέρει άφθονο γέλιο! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.