Αυτό το σκυλί λατρεύει το χιόνι!- Όταν κουραστεί όμως… (φωτό)

Αυτό το σκυλί λατρεύει το χιόνι!- Όταν κουραστεί όμως… (φωτό)

Είναι πολλοί εκείνοι που λατρεύουν το χιόνι και απολαμβάνουν την ευκαιρία για χειμερινά σπορ- ανάμεσά τους είναι και η εικονιζόμενη Eli, το μπιγκλ που φωτογραφίζεται να κάνει… snowboard σε χιονοδρομικά κέντρα της Σερβίας.

Οι Uros και Katarina Visekruna υιοθέτησαν την 7χρονη σήμερα Eli όταν ήταν κουτάβι και τη θέλουν μαζί τους όταν πηγαίνουν για σκι.

Και η Eli πάντως φαίνεται να απολαμβάνει την «παγωμένη» βόλτα της.

Όταν κουραστεί, ο Uros τη βάζει στο σακίδιό του και κατεβαίνουν μαζί τις πλαγιές.

«Το χιόνι είναι σίγουρα από τα πράγματα που της αρέσουν περισσότερο στον κόσμο», λέει ο 30χρονος, «της αρέσει πολύ να τρέχει στο χιόνι και να ‘βουτάει’ με το κεφάλι. Η ιδέα του snowboarding προέκυψε τυχαία. Αποφασίσαμε να την πάρουμε μαζί μας για να δούμε αν θα μας ακολουθούσε χωρίς να την αποσπούν άλλοι σκιέρ. Πήραμε και το σακίδιο για να τη μεταφέρουμε εμείς αν κουραστεί. Ήταν απίστευτος ο ενθουσιασμός και η ευτυχία της, μας κυνηγούσε όλη την ώρα. Πιστεύω πως επειδή θέλει πολύ να είναι μαζί μας τολμά ακόμα και το snowboard».

Αφότου η πρώτη εκδρομή πήγε καλά, η τριάδα κάνει τακτικά εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα.

Η επόμενη «αποστολή» των Uros και Katarina είναι να ταξιδέψουν με την Eli στις Άλπεις. beagle1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
beagle2beagle3beagle4beagle5beagle6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.