ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτός πρέπει να είναι ο χειρότερος αισθησιακός χορός που έχει υπάρξει ποτέ! (βίντεο)

Αυτός πρέπει να είναι ο χειρότερος αισθησιακός χορός που έχει υπάρξει ποτέ! (βίντεο)

Το να χορεύει αισθησιακά μια γυναίκα σε ένα άντρα υποτίθεται ότι είναι κάτι που πραγματικά σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και σου ανεβάζει την διάθεση.

Ο συγκεκριμένος άντρας όμως έχει γίνει θέμα συζήτησης παγκοσμίως από τους χρήστες του διαδικτύου μιας όχι μόνο η διάθεση του δεν είναι ανεβασμένη αλλά είναι τρομερά λυπημένος και απογοητευμένος κατά την διάρκεια του ερασιτεχνικού βίντεο που αποφάσισε η γυναίκα του να αναρτήσει στο YouTube.

Το βίντεο κάνει μεγάλη απήχηση παγκοσμίως αυτή την στιγμή δείχνοντας τον άντρα να είναι απαθέστατος στην χορό της γυναίκας τους υπό του ήχους την αισθησιακής μουσικής της Λάνα Ντελ Ρέι.

Η λυπηρή εικόνα του άντρα έχει κάνει αυτό το βίντεο viral σε όλο τον κόσμο με τους χρήστες στο YouTube να σχολιάζουν ότι μάλλον ο άντρας σκέφτεται την κατάσταση της ζωή του και τις αποφάσεις που έχει πάρει.

Δείτε το βίντεο που κάνει τρομερή απήχηση παγκοσμίως χωρίς κάποιο λόγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.