ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Next Top Model: Την έκοψαν επειδή είχε κάνει πλαστική στο στήθος!

Next Top Model: Την έκοψαν επειδή είχε κάνει πλαστική στο στήθος!

H Ιωάννα Μπέλλα από τον ενθουσιασμό, κατέληξε στο κλάμα. Η κοπέλα ενθουσίασε τους τέσσερις κριτές με την παρουσία της με το που περπάτησε στην πασαρέλα του Next Top Model , μόνο που παρατήρησε κάτι περισσότερο ο Δημήτρης Σκουλός…και αυτό ήταν οι παρεμβάσεις σε στήθος, βλεφαρίδες, χείλια.

«Τι έχεις πειράξει στο πρόσωπο σου; Εγώ αν σε φωτογραφήσω δεν ξέρω τι θα κάνω με τα χείλη. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να τα μαζέψω γιατί είναι κάτι που τραβάει αμέσως τη ματιά σε κάποιον που σε βλέπει, είτε φωτογραφία, είτε βίντεο, είτε οτιδήποτε. Άντε πες στην φωτογραφία το κλέβεις… στο βίντεο;» σχολίασε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Σε βρίσκω πάρα πολύ εντυπωσιακή. Είσαι μια κουκλάρα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι άντρες σταματάνε στο δρόμο να σε κοιτάξουν, αλλά τα πράγματα που φαίνονται ψεύτικα στην εικόνα είναι πολύ περιοριστικά», συνέχισε ο Άγγελος Μπράτης.

«Εμένα προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ το στήθος. Σε ήθελα στεγνή. Στεγνή μοντελάρα. Αν σκεφτόσουν σοβαρά τη μόδα και το μέλλον σου σε αυτή, γιατί να τα κάνεις όλα αυτά; Δεν τα χρειάζεσαι. Είναι μια κούκλα, αλλά έχει παρέμβει λάθος στο σώμα της» σχολίασε η Βίκυ Καγιά εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση της με τις παρεμβάσεις που είχε κάνει.

Σε δύσκολη θέση η Ιωάννα Μπέλλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της..Κάπου εκεί τελείωσε το ταξίδι της..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.