ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φωτογράφος σκέτη «ζημιά»: Συνελήφθη σε γάμο επειδή αντί να βγάζει φωτογραφίες συνευρέθη με καλεσμένο σε δημόσια θέα

Φωτογράφος σκέτη «ζημιά»: Συνελήφθη σε γάμο επειδή αντί να βγάζει φωτογραφίες συνευρέθη με καλεσμένο σε δημόσια θέα

Η Κάθριν Λι Μέχτα, μια 26χρονη Τεξανή φωτογράφος και μοντέλο έκανε πραγματικά άνω κάτω έναν γάμο.

Η αστυνομία της μικρής πόλης Γουέδερφοντ ανακοίνωσε εχθές ότι συνέλαβε τη νεαρή φωτογράφο, μετά από καταγγελία ότι έκανε σεξ σε κοινή θέα με καλεσμένο του γάμου που είχε κληθεί να φωτογραφίσει.

Ο γάμος λάμβανε χώρα στο κέντρο εκδηλώσεων The Springs και η κοπέλα (η οποία εργάζεται και ως μοντέλο με το ψευδώνυμο Μαξ Μάκινταϊρ), αφού μέθυσε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, «στρίμωξε» τον καλεσμένο σε αίθουσα του κέντρου, όπου σύντομα έγινε αντιληπτή.

Ο υπεύθυνος του κέντρου κάλεσε την αστυνομία για να συλλάβει τη νεαρή για προσβολή της δημόσιας αιδούς. Όταν όμως έφτασαν οι αστυνομικοί στη δεξίωση, εκείνη έγινε έξαλλη από το θράσος τους και άρχισε να εκτοξεύει βρισιές εναντίον τους, ουρλιάζοντας απειλές υπό την επήρρεια αλκοόλ.

Ενώ προσπαθούσαν να τη συνετίσουν, η νεαρή κοπέλα τους ξέφυγε, πήγε στον κήπο και… ούρησε σε ένα δέντρο ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου!

Τελικά οι αστυνομικοί απομάκρυναν την 26χρονη από το κέντρο εκδηλώσεων, ενώ εκείνη τους φώναζε ότι ο πατέρας της θα φρόντιζε να απολυθούν όλοι και ευχόταν τον θάνατό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=uE5hjEDts9Q

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.