Λ.Μαχαιρίτσας: «Κοιμόμουν όταν νύσταζα, έτρωγα όταν πεινούσα, είχα καπνίσει τα πάντα…» (vid)

Λ.Μαχαιρίτσας: «Κοιμόμουν όταν νύσταζα, έτρωγα όταν πεινούσα, είχα καπνίσει τα πάντα…» (vid)

Στην εκπομπή Πρωινό και στον Άρη Καβατζίκη μίλησαν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Μάλιστα, ο τελευταίος μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την προσωπική του ζωή, αλλά και για άλλα θέματα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης εξήγησε ότι βλέπει το μέλλον και το παρόν όλων πολύ σκοτεινό και ζοφερό, ειδικά το καλλιτεχνικό. «Ανοίγω την τηλεόραση και παγώνω και την κλείνω πάλι» δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι βλέπει μία εμπορική συναλλαγή στα πάντα και στη μουσική και στη μουσική και στην τηλεόραση.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η αφοπλιστική ειλικρίνεια, με την οποία μίλησε για πιο προσωπικά θέματα. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας παραδέχτηκε ότι φοβόταν πολύ για την πρώτη σχέση που θα έκανε η κόρη του. «Ευτυχώς έπεσε σε καλό παιδί, καλά να είναι, μεγάλωσαν μαζί. Τον ευχαριστώ πολύ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε για τον ίδιο και τη ζωή του, πριν αποφασίσει να παντρευτεί. «Δεν μας προέκυψαν οι οικογένειες κατά λάθος, ήταν κατόπιν πολύ ώριμης σκέψης, αφού εγώ είχα κοιμηθεί σε οποιοδήποτε κρεβάτι υπήρχε στην Αθήνα, σε οποιοδήποτε καναπέ… όπου γη και πατρίς. Κοιμόμουν όταν νύσταζα, έτρωγα όταν πεινούσα, είχα καπνίσει τα πάντα και ξαφνικά κάποια στιγμή αισθάνθηκα μια φοβερή ανάγκη να κάνω μια οικογένεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.