ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Έπεσε» ο Αργυρός – «Κοιλιά» για τον τραγουδιστή – Αναζητεί λύσεις μαζί με τον επιχειρηματία – Ποιο το πλάνο

«Έπεσε» ο Αργυρός – «Κοιλιά» για τον τραγουδιστή – Αναζητεί λύσεις μαζί με τον επιχειρηματία – Ποιο το πλάνο

Ήταν αναμενόμενο. Μπορεί ο τραγουδιστής να φιγουράρει πολύ ψηλά στις θέσεις των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όμως στο μαγαζί που εμφανίζεται στην παραλιακή έχει κάνει «κοιλιά». Και αυτό φυσικά δικαιολογείται απόλυτα.

Αφενός γιατί εμφανίζεται εκεί από τα τέλη του προηγούμενου καλοκαιριού, αφετέρου έχουν ανοίξει τα «φρέσκα» σχήματα και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Και φυσικά παίζει ρόλο και το γεγονός πως το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο είναι μακριά από την χειμερινή πιάτσα της Πειραιώς όπου βρίσκονται τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα.

Η Ελένη Φουρέϊρα θα ήταν μια λύση για να τονώσει το πρόγραμμα ωστόσο τελικά η τραγουδίστρια φέτος το χειμώνα δεν θα εμφανιστεί πουθενά. Μια άλλη λύση που επίσης δεν προχώρησε ήταν να μετακομίσει ο τραγουδιστής στο άλλο νυχτερινό κέντρο του επιχειρηματία στις Τζιτζιφιές.

Ούτε αυτό θα γίνει καθώς το μαγαζί χρειάζεται ανακαίνιση η οποία για πολλούς και διάφορους λόγους δεν προχώρησε.

Αυτό που συζητούν τώρα είναι να πάει το σχήμα ως έχει μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου και μετά το μαγαζί να κλείσει τουλάχιστον για ένα δίμηνο.

Και εν συνεχεία αφού πια τα υπόλοιπα σχήματα θα έχουν κάνει «κοιλιά» να επιστρέψει ο Αργυρός έχοντας ανανεωμένο σχήμα να τον πλαισιώνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.