Παθιασμένος ντράμερ χτυπάει κατά λάθος με την μπαγκέτα συνάδελφό του και τη ρίχνει κάτω (βίντεο)

Παθιασμένος ντράμερ χτυπάει κατά λάθος με την μπαγκέτα συνάδελφό του και τη ρίχνει κάτω (βίντεο)

Παθιασμένος με την δουλειά του ήταν ένας ντράμερ ορχήστρας που δεν έδωσε καμία απολύτως σημασία στο γεγονός ότι υπήρχαν κι άλλοι συμπαίκτες δίπλα του.

Ο ντράμερ έπαιζε με πάθος κατά την διάρκεια μιας παράστασης, όταν κάποια στιγμή του έφυγε το μπαστούνι του και χτύπησε την συνάδερφό του που στεκόταν δίπλα του, στο κεφάλι.

Η κοπέλα, έφυγε αμέσως από την σκηνή ενώ ο ντράμερ, αφού μάζεψε πρώτα τα πράγματά της, έδειχνε διστακτικός σχετικά με το αν θα έπρεπε να συνεχίσει κανονικά ή αν θα έπρεπε να πάει να δει την συνάδερφό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο, που αναρτήθηκε στο Facebook, στον λογαριασμό Rire et pleneur, το Σάββατο έχει γίνει viral με πάνω από 2,3 εκατομμύρια προβολές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.