ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H αποκάλυψη έγινε: Έτσι θα λέγεται το τραγούδι της Ελλάδας στη φετινή Eurovision

H αποκάλυψη έγινε: Έτσι θα λέγεται το τραγούδι της Ελλάδας στη φετινή Eurovision

Τον ερχόμενο Μάϊο θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ ο διαγωνισμός της Eurovision και την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η νεαρή ερμηνεύτρια Κατερίνα Ντούσκα. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο εξωτερικό για την ηχογράφηση του τραγουδιού, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου.

Ωστόσο, η Κατερίνα Ντούσκα θέλησε προηγουμένως να αποκαλύψει τον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Και αυτός είναι το «Better Love». Μάλιστα, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram σχετική ανάρτηση σχολιάζοντας «coming soon».

Την ίδια ώρα, στην εκπομπή του STAR «Στη φωλιά των Κου Κου» ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε τα εξής για την εκπρόσωπο της Ελλάδας και το τραγούδι που θα διαγωνιστεί στην Eurovision.

«Αυτή τη στιγμή το Better Love τελειοποιείται στην Αγγλία. Είναι ερωτικό τραγούδι. Θα λέγαμε ότι ανήκει στην κατηγορία των Indie Pop, είναι εναλλακτικό. Στην ενορχήστρωση θα ακούσουμε ένα όργανο που θα κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στη Eurovision, δεν είναι ethnic, είναι καθαρά ευρωπαϊκός ήχος. Μοιάζει πολύ με Amy Winehouse. Δεν είναι ακριβώς μπαλάντα, θα μας βοηθήσει να λικνιζόμαστε. Θα το ακούσουμε πρώτη φορά σε συνέντευξη τύπου που θα γίνει στις 7 Μαρτίου, διότι τότε θα δούμε και το βιντεοκλίπ. Τέλη της εβδομάδας επιστρέφει από το Λονδίνο γιατί τέλη Φλεβάρη μπαίνει για να κάνει το βιντεοκλίπ της. Μιλάμε για πολύ διαφορετικό τραγούδι από ό,τι έχουμε στείλει τα τελευταία χρόνια και αυτό θα κάνει εντύπωση» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.