Το ρεκόρ των Beatles από το 1964 που «ισοφάρισε» η Ariana Grande

Το ρεκόρ των Beatles από το 1964 που «ισοφάρισε» η Ariana Grande

Σύμφωνα με το Billboard, ο τελευταίος δίσκος της Ariana Grande και το κομμάτι «Thank U, Next» όχι μόνο γράφουν Ιστορία, αλλά και κλέβουν τις δάφνες των «Σκαθαριών».

Καταλαμβάνοντας τις τρεις πρώτες θέσεις του πίνακα Billboard Hot 100, η νεαρή ποπ τραγουδίστρια ισοφάρισε έναν θρίαμβο που σημειώθηκε το 1964 από τα θρυλικά «Σκαθάρια»!

Το τραγούδι «7 Rings» κατατάχθηκε πρώτο για τέταρτη συνεχόμενη βδομάδα, με τα «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored» και «Thank U, Next» να ολοκληρώνουν την πρώτη τριάδα του πίνακα. Οι Beatles είχαν κάνει το ίδιο με τα «Can’t Buy Me Love», «Twist and Shout» και «Do You Want to Know A Secret».

Η Grande είναι όμως σόλο τραγουδίστρια, κι έτσι το όνομά της παίζει μόνο στις κατηγορίες σόλο καλλιτέχνης και πρώτη γυναίκα αοιδός που καταφέρνουν κάτι τέτοιο. Η τραγουδίστρια αντέδρασε αμήχανα στην αρχή, καθώς δεν μπορούσε να το πιστέψει…

Η Grande συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Το Billboard είπε πως έγινε η πρώτη γυναίκα ποτέ που έχει 11 τραγούδια στα Top 40 της λίστας…


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=gl1aHhXnN1k

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.