ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτό είναι το πραγματικό Hangover – Βγήκαν για ένα ποτό στο Σάσσεξ και ξύπνησαν στην… Βαρκελώνη

Αυτό είναι το πραγματικό Hangover – Βγήκαν για ένα ποτό στο Σάσσεξ και ξύπνησαν στην… Βαρκελώνη

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν δύο φοιτητές ξύπνησαν από μία νύχτα hangover καθώς όχι μόνο δεν βρίσκονταν στο σπίτι τους, αλλά βρίσκονταν σε άλλη χώρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τάρα και ο κολλητός της ο Τζακ αποφάσισαν να πιουν ένα ποτό στο Σάσεξ της Βρετανίας.

Οι δύο 19χρονοι φίλοι ωστόσο δεν έμειναν στο ένα ποτό, αλλά αποφάσισαν να το παρακάνουν λίγο και να γίνουν «λιώμα».

Ενώ, λοιπόν, είχαν πιει αρκετά, οι δύο φίλοι αποφάσισαν να φύγουν από το μπαρ και να πάνε στο αεροδρόμιο του Gatwick για ν’ αγοράσουν φαγητό.

Όταν έφτασαν, ο Τζακ αποφάσισε να κλείσει δύο εισιτήρια για Βαρκελώνη για ένα αξέχαστο ταξίδι στο εξωτερικό.

Η Τάρα, λοιπόν, συμφώνησε και όταν αφού επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο αποφάσισε να κοιμηθεί λίγο.

Όταν όμως ξύπνησε κατά τη διάρκεια της προσγείωσης όχι μόνο δεν θυμόταν πώς έφτασε στο αεροδρόμιο, αλλά ούτε καν πως βρέθηκε μέσα στο αεροπλάνο.

Οι φίλοι πέρασαν τελικά τέσσερις μέρες στη Βαρκελώνη, με την κοπέλα να φοράει τα ρούχα της βραδινής εξόδου, καθώς δεν είχε καθόλου λεφτά πάνω της.

«Αποφασίσαμε ότι θέλουμε λίγο φαγητό κι έτσι πήγαμε στο αεροδρόμιο επειδή είχε McDonald’s. Ήταν 15 λεπτά από το κλαμπ και ήταν το πιο εύκολο μέρος για να αγοράσουμε κάτι να φάμε», είπε ο Τζακ και συνέχισε: «Όσο βλέπαμε όμως τα αεροπλάνα αποφασίσαμε να μπούμε στο Skyscanner. Τότε απλά έκλεισα τα πιο φθηνά εισιτήρια».

«Το τελευταίο πράγμα που θυμόμουν ήταν να μην νιώθω καλά στις τουαλέτες του κλαμπ. Ο Τζακ θυμάται ότι έκλεισε τα εισιτήρια, αλλά δεν θυμάται τίποτε άλλο», παραδέχτηκε η Τάρα. «Όταν ξύπνησα δεν είχα καμία ιδέα πού ήμουν. Όταν καταλάβαμε τι έγινε απλά ξεσπάσαμε στα γέλια», συμπλήρωσε η φοιτήτρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ελπίζω πάντως να μην γίνει ξανά κάτι ανάλογο!», ευχήθηκε, πάντως, η 19χρονη κοπέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.