ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

15χρονος Έλληνας τραγουδά & «τρελαίνει» κοινό και κριτές στο «The Voice» της Γερμανίας – Δείτε το βίντεο

15χρονος Έλληνας τραγουδά & «τρελαίνει» κοινό και κριτές στο «The Voice» της Γερμανίας – Δείτε το βίντεο

Δεν συμβαίνει συχνά να γυρίζει κάποιος τόσο γρήγορα (ίσως μάλιστα να είναι το γρηγορότερο χτύπημα buzzer και γύρισμα καρέκλας στην ιστορία των Voice), όμως ο 15χρονος Λάζαρος το πέτυχε.

Το τραγούδι του στο Voice Kids ήταν της Νίκι Μινάζ, το Grand Piano.

Ο πατέρας του έχει ελληνικό εστιατόριο στο Ντίσελντορφ, όπου και ζουν.

Προέρχεται από αρκετά μουσική οικογένεια και τα χόμπι του είναι το τραγούδι και το κολύμπι.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.