«5» θηλυκά «αστέρια» της πίστας που λάμπουν λιγότερο απ’όσο τους αξίζει (φώτο-βίντεο)

«5» θηλυκά «αστέρια» της πίστας που λάμπουν λιγότερο απ’όσο τους αξίζει (φώτο-βίντεο)

Οι λάτρεις της πραγματικής λαϊκής διασκέδασης όχι απλώς γνωρίζουν αλλά… αναγνωρίζουν ότι οι «5» παρακάτω τραγουδίστριες σίγουρα δεν «λάμπουν» όσο τους αξίζει στην πραγματικότητα, αφού είναι δεδομένο ότι διαθέτουν τα φωνητικά προσόντα και, βέβαια, όχι μόνο!

Οι 5 καλλονές Ελληνίδες τραγουδίστριες έχουν «κλέψει» καρδιές όχι μόνο λόγω των φωνητικών τους ικανοτήτων αλλά και για την εκθαμβωτική παρουσία τους στην πίστα.

Ώρα να τις γνωρίσουμε:

Έλενα Γκρέκου

Η διασημότερη της παρέας. H Έλενα Γκρέκου είναι γνήσια λαϊκή φωνή κι έχει το «πακέτο» που θέλει η νύχτα: Κορμάρα, ομορφιά και πάνω απ’όλα σκηνική παρουσία και… φωνή!

Το ρεπερτόριό της καθαρά λαϊκό και ίσως για αυτό δεν «περπάτησε» στις «χαζοχαρούμενες» πίστες των ελαφρολαϊκών στιλ Ρέμου, Βανδής κλπ. αλλά οι οπαδοί της φανατικοί.

Εχει τραγουδήσει στις μεγαλύτερες πίστες του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού. Είναι μητέρα ενός 15χρονου παλικαριού από τον γάμο της με τον συνάδελφό της, τον εξίσου γνωστό τραγουδιστή, Ηλία Βαλάντη.

Eύα Μιλλή

Στα ‘20s έκανε το απόλυτο μπαμ με δύο επιτυχίες που ακούστηκαν παντού. Ποιος ξεχνά το «Κάψτε τα όλα» και το «Αναπολώ»; Η Εύα Μιλλή, ωστόσο, ουδέποτε μεγαλοπιάστηκε και προτίμησε τα μικρά, καθαρά λαϊκά νυχτερινά κέντρα όπου τη βρίσκεις μέχρι σήμερα, με πιο ροκ στυλ μεν, ατόφια λαϊκή φωνή δε.

Έλενα Μεταξά

Οι τακτικοί θαμώνες των «Empati North» και «Caramela LIVE Stage» τη γνωρίζουν σίγουρα. Πληθωρική και με τη λαϊκή της φωνή να της έχει ανοίξει τις πόρτες στα πιο σκληροπυρηνικά μπουζούκια της πόλης, απήλαυσε τον θαυμασμό χιλιάδων ανδρών.

Γιούλη Τάσσου

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το κορίτσι. Έχει παραδεχτεί πως πάλεψε πολύ για να αποκτήσει τη σημερινή της εικόνα χάνοντας 60 κιλά, καταφέρνοντας να αποτελέσει τελικά τη φιγούρα που αγαπούν οι πίστες. Τη φωνή την είχε εξαρχής. Για τους επιχειρηματίες, το «πακέτο» ήταν που υστερούσε.

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον Νίκο Μακρόπουλο, η οποία συμπλήρωσε αισίως 7 χρόνια. Η Γιούλη εμφανίζεται συχνά στο πλευρό του αγαπημένου της τόσο σε νυχτερινά κέντρα όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως λόγου χάρη στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Εδώ που τα λέμε, μπορεί να μην έχει γίνει πρώτο όνομα, είναι όμως… το κάτι άλλο!

Μαρία Εγγλέζου

Το «καλό παιδί» της νύχτας και πρώην σύζυγος του Μιχάλη Ιατρόπουλου. Η Μαρία Εγγλέζου έχει το δικό της φανατικό κοινό και ουδέποτε κανείς αμφισβήτησε τις φωνητικές της ικανότητες.

Έκανε κι ένα πέρασμα από το «The Voice» επί εποχές ΑΝΤ1, με την πορεία της να είναι καλή. Μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί στο πλευρό των μεγαλύτερων ονομάτων της πίστας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.