ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο βασικός κανόνας του UNO που κανείς δεν ξέρει – Και όμως είναι ο πιο βασικός (φωτο)

Ο βασικός κανόνας του UNO που κανείς δεν ξέρει – Και όμως είναι ο πιο βασικός (φωτο)

Η UNO, η εταιρεία πίσω από το διάσημο παιχνίδι που μας έχει συντροφεύσει σε πολλές περιστάσεις, επιβεβαίωσε επίσημα ότι τόσο καιρό παίζαμε το παιχνίδι λάθος, παραβιάζοντας έναν βασικό κανόνα του.

Η κάρτα με το σύμβολο +4 (που σε υποχρεώνει να τραβήξεις τέσσερις κάρτες) δεν μπορεί να ακολουθηθεί από την κάρτα με το σύμβολο +2 από τον αμέσως επόμενο παίκτη.

Η εταιρεία έκανε μια δημοσίευση στο Twitter εχθές επιβεβαιώνοντας ότι η κίνηση αυτή στην πραγματικότητα αντιβαίνει στους κανόνες του παιχνιδιού. Προφανώς, εάν ένας παίκτης ρίξει μια κάρτα με το σύμβολο +4, ο επόμενος παίκτης πρέπει απλά να τραβήξει τέσσερα φύλλα και να παραλείψει τη σειρά του. Δεν επιτρέπεται να πετάξει κάρτα με το σύμβολο +2 και να υποχρεώσει τον επόμενο παίκτη να τραβήξει συνολικά 6 κάρτες.

Φυσικά, όποιος έχει παίξει UNO με τους φίλους και την οικογένειά του γνωρίζει ότι πρόκειται για μια κοινώς χρησιμοποιούμενη στρατηγική, γι ‘αυτό και η κοινοποίηση του εν λόγω κανονισμού από το επίσημο προφίλ της εταιρείας δεν ενθουσίασε καθόλου το κοινό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.