Αρκάς: Τα τέσσερα νέα σκίτσα είναι εντελώς καυστικά (φωτο)

Αρκάς: Τα τέσσερα νέα σκίτσα είναι εντελώς καυστικά (φωτο)

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται ο σκιτσογράφος Αρκάς, καθώς τα δύο τελευταία του σκίτσα προξένησαν πολλές αντιδράσεις και συγκέντρωσαν περισσότερα από 3.000 σχόλια στη σελίδα του στο Facebook.

Μάλιστα, οι διαχειριστές της σελίδας απάντησαν, κάνοντας λόγο για τρολ που απειλούν με report τη σελίδα. «Τα γελοία τρολ απειλούν με ρηπόρτ τη σελίδα μας παρερμηνεύοντας δολίως την ατάκα του σκίτσου. Αν ο Αρκάς ήθελε να γράψει αυτά που υπονοούν θα τα έγραφε ευθαρσως χωρις να τους φοβηθεί. Ας κάνουν όσα ρηπορτ θέλουν. Όση και να είναι η λύσσα τους να είναι σίγουροι ότι δεν μπορούν να φιμώσουν αυτή τη σελίδα» ανέφεραν, ωστόσο η ανάρτηση αυτή δεν βρίσκεται πλέον στη σελίδα στο Facebook.

Υπάρχει όμως το άνωθεν σκίτσο, που ίσως λέει πολλά περισσότερα, ενώ η αρχή είχε γίνει με το χθεσινό, «επίμαχο» για πολλούς, σκίτσο.

Πριν από λίγο ο Αρκάς επανήλθε με ένα ακόμα επιθετικό σκίτσο, που αναμένεται να συζητηθεί. Ένας άνδρας με στολή SS και σβάστικα στο μπράτσο λέει: «Αν κάποιος ενοχλεί, συκοφάντησέ τον, αν δεν πιάσει αυτό, διαστρέβλωσε αυτά που λέει, αν δεν πιάσει ούτε αυτό διάδωσε ότι είναι νεκρός κι αν δεν πιάσει ούτε αυτό φρόντισε να γίνει».



Ενδιάμεσα, είχε φροντίσει να ασκήσει την κριτική του και στο… όργιο ρουσφετολογικών μετατάξεων στη Βουλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.