Πασχάλης Τερζής – «Το αηδόνι του Βορρά» τραγουδά ακόμη… για λίγους!

Πασχάλης Τερζής – «Το αηδόνι του Βορρά» τραγουδά ακόμη… για λίγους!

Ο Πασχάλης Τερζής, τα τελευταία χρόνια, ζει πλέον ήρεμες καθημερινές στιγμές με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Και τα καλοκαίρια στη Χαλκιδική.

Απέχει συνειδητά από τις πίστες και τα φώτα της δημοσιότητας και κάθε φορά που εμφανίζεται, με οποιονδήποτε τρόπο, αποτελεί πλέον είδηση.

Οπως έγινε και τώρα, όταν στο λογαριασμό στο Facebook του καλού του φίλου και συνθέτη Χρήστου Παπαδόπουλου ανέβηκε ένα βίντεο με τον ίδιο και τον Πασχάλη Τερζή να τραγουδούν στην παραλία με τη συνοδεία μπουζουκιού.

Ο Πασχάλης Τερζής βρίσκεται στο εξοχικό του στη Χαλκιδική και εκεί τον επισκέφθηκε ο φίλος του Χρήστος Παπαδόπουλος. Καθώς έπιναν τα ουζάκια τους στην παραλία ήρθε η ώρα και για λίγο τραγούδι με τη στιγμή να αποτυπώνεται με τη κάμερα κάποιου κινητού τηλεφώνου και να ανεβαίνει στο Facebook.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.