ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Tα πιο αστεία tweets για το σεισμό

Tα πιο αστεία tweets για το σεισμό

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκαναν οι Αθηναίου όταν έγινε ο σεισμός των 4,2 ρίχτερ το απόγευμα της Κυριακής. Μα φυσικά να μπουν στο Twitter.

Φαίνεται πως οι χρήστες του διαδικτύου έψαχναν ευκαιρία προκειμένου να σχολιάσουν τον μετασεισμό που «τράνταξε» την Αθήνα λίγες μέρες μετά τον κύριο των 5, 2 ρίχτερ, κι έτσι το Twitter μέσα σε λίγες ώρες «γέμισε» με δεκάδες σχόλια.

Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο το hashtag #σεισμός έγινε πρώτο trend στο Twitter, καθώς από την μία πλευρά αρκετοί χρήστες βρήκαν ευκαιρία να ρωτήσουν αν εμείς οι Αθηναίοι είμαστε καλά, ενώ άλλοι ανέφεραν πως αυτός ο σεισμός είναι σαν… δόνηση του κινητού μπροστά σε άλλους παλαιότερους σεισμούς.

Δείτε αναλυτικά τα σχόλια των χρηστών στο Twitter.

https://twitter.com/kostasmpn_/status/1155510730118107142

https://twitter.com/takis_sir/status/1155519357189066753

https://twitter.com/YOONMOONDIAN/status/1155518530726612992

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.