ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Γωγώ Τσαμπά μιλά για τον Sin Boy! – Ερχεται ντουέτο; (βίντεο)

Η Γωγώ Τσαμπά μιλά για τον Sin Boy! – Ερχεται ντουέτο; (βίντεο)

Η Γωγώ Τσαμπά είπε ότι ξέρει τον Sin Boy και υποστήριξε πως αφού αρέσει στον κόσμο, τότε «είναι καλός». Αποκάλυψε, επίσης, ότι κάποτε απέρριψε έναν έρωτα.

H Γωγώ Τσαμπά μίλησε για τον Sin Boy, υποστηρίζοντας ότι στη νεολαία υπάρχει μια τάση τόσο για το κλαρίνο όσο και για καλλιτέχνες που γίνονται γνωστοί μέσα από το Youtube.

Παράλληλα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε προσωπικά της βιώματα, ενώ αποκάλυψε ότι θα αρχίσει να συζητάει το ενδεχόμενο να δουλέψει σε μπουζούκια στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

«Μέχρι τώρα το απέκλεια. Ήμουν αρνητική και είχα καλές προτάσεις. Τώρα, θα αρχίσω να το συζητάω», δήλωσε η Γωγώ Τσαμπά, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Για τα δικά της ακούσματα, είπε ότι «στο σπίτι μεγάλωσα με κλαρίνο και μετά άκουγα και άλλου είδους μουσική. Μαρινέλλα, Τζένη Βάνου, Πόλυ Πάνου. Μεγάλωσα με τέτοια κι από εκεί και πέρα άρχισα και έντεχνο. Από ξένη μουσική ακούω Whitney Houston και Celine Dion».

Σε μια αναφορά για τη νεολαία, η Γωγώ Τσαμπά σπεύδει να παρατηρήσει πως «υπάρχει μια τάση στο κλαρίνο», ενώ στο ερώτημα του δημοσιογράφου εάν γίνεται και κλαρίνο και Sin Boy, η ίδια απαντά καταφατικά. «Ναι βέβαια», δηλώνει, προσθέτοντας ότι και η ίδια γνωρίζει τον διάσημο Youtuber.

«Καλός είναι, εφόσον αρέσει είναι καλός», παρατηρεί για τον Sin Boy.

Για τη δική της ζωή, αποκάλυψε τέλος ότι κάποτε απέρριψε έναν έρωτα.

«Δεν θα εγκατέλειπα τα πάντα για έναν έρωτα. Ίσα-ίσα που κάποτε τον έρωτα τον απέρριψα, δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω σήμερα. Δέκα χρόνια σχέσης την απέρριψα γι’ αυτό τον λόγο, γιατί μου είπε ή το θέαμα ή εμένα. Δεν μπορώ να πω, αγάπησα πολύ και ερωτεύτηκα, αλλά το θέαμα», παραδέχτηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.