Βρήκαμε την κομμένη σκηνή του Avengers Endgame που θα σε συγκινήσει σίγουρα

Βρήκαμε την κομμένη σκηνή του Avengers Endgame που θα σε συγκινήσει σίγουρα

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που είδαμε στους κινηματογράφους την τελευταία ταινία της τρίτης φάσης της Marvel, που έκλεισε με το Avengers Endgame. Από το 2016 μέχρι τώρα, 11 ταινίες μας κράτησαν συντροφιά και ανέβασαν την αγωνία μας στα ύψη για το τι θα συμβεί στο τέλος.

Η κατάληξη; Μία εκπληκτική ταινία που ανέβηκε στην πρώτη θέση των ρεκόρ εισπράξεων του Box Office και μια απώλεια, που μας στοίχισε αρκετά. Ο Tony Stark (aka Iron Man) δεν είναι πια μέλος των Avengers, αφού έχασε τη ζωή του νικώντας τον Τιτάνα Thanos. Και δεν ξέρουμε για την κινηματογραφική του κόρη, αλλά εμείς σίγουρα «τον αγαπάμε 3000».

Επανερχόμαστε λοιπόν, για να σου πούμε πως το USA Today αποκάλυψε μια κομμένη σκηνή από το Endgame, που δείχνει τις στιγμές μετά τον θάνατο του Tony Stark. Στο βίντεο που θα δεις όλοι οι super ήρωες και φίλοι του Tony αποτίουν φόρο τιμής προς το πρόσωπό του, με μόνη εξαίρεση τη Gamora, η οποία εμφανίζεται για λίγο στιγμιαία.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί τη σκηνή:

Δεν ξέρουμε γιατί η Gamora εμφανίστηκε στο βίντεο, όμως η στιγμή αυτή είχε κάτι πολύ συγκινητικό και γλυκό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.