ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Roblox: Το δωρεάν παιχνίδι της Microsoft που σπάει τα ρεκόρ με 100.000.000 ενεργούς παίκτες

Roblox: Το δωρεάν παιχνίδι της Microsoft που σπάει τα ρεκόρ με 100.000.000 ενεργούς παίκτες

Το Roblox δεν είναι απλά ένα ακόμα βιντεοπαιχνίδι. To Roblox είναι πραγματικά μεγάλο. Μεγαλύτερο από το Minecraft και πίσω από το Fortnite, με περισσότερους από 100.000.000 ενεργούς παίκτες κάθε μήνα.

Βέβαια το Roblox δεν είναι κάτι φρέσκο. Ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2016 με 9.000.000 παίκτες και δεκαπλασίασε τους χρήστες σε λιγότερο από 3 χρόνια πετυχαίνοντας κάτι πραγματικά εντυπωσιακό στον επιχειρηματικό κόσμο.

Η επιτυχία όμως δεν ήρθε δωρεάν για τους ανθρώπους του Roblox ακόμα και αν το ίδιο το παιχνίδι είναι δωρεάν. Η εταιρεία έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια και όπως δείχνει η εξέλιξη δεν το έπραξαν άδικα.

Το 2017 η επένδυση έφτασε τα 30 εκατομμύρια και 60 εκατομμύρια το 2018. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη ανταπόκριση στο γυναικείο φύλλο, καθώς το 40% των παικτών είναι γένους θηλυκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Roblox είναι διαθέσιμο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τις mobile συσκευές και το Xbox One. Η μεγάλη του επιτυχία οφείλεται εν μέρει στα παιχνίδια που φτιάχνουν οι ίδιοι οι χρήστες μέσα από το Roblox Studio.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.