ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Σήμερα στους ελληνικούς κινηματογράφους η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Once Upon A Time In Hollywood

Σήμερα στους ελληνικούς κινηματογράφους η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Once Upon A Time In Hollywood

Πρεμιέρα για την ταινία “Once Upon a Time … in Hollywood”

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt και πολλοί άλλοι διάσημοι σταρ στη νέα ταινία του Quentin Tarantino

Τρία χρόνια μετά το ‘The Hateful Eight΄, ο Quentin Tarantino κάθεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και υπογράφει το σενάριο της ταινίας ‘Once Upon a Time… in Hollywood’, έχοντας στη διάθεσή του ένα all-star cast!

Μεταξύ άλλων, στο νέο του project πρωταγωνιστούν οι: Leonardo DiCaprio και Brad Pitt (για πρώτη φορά εμφανίζονται μαζί οι δύο σταρ σε ταινία μεγάλου μήκους), Margot Robbie, Kurt Russell, Al Pacino, Dakota Fanning, αλλά και o προσφάτως αδικοχαμένος, Luke Perry.

Η ιστορία μας μεταφέρει στο Λος Άντζελες του 1969 (και στην περίοδο των φρικιαστικών εγκλημάτων του Charles Manson), όπου όλα αλλάζουν, όταν ο διάσημος τηλεοπτικός αστέρας Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) και ο επί χρόνια κινηματογραφικός του ‘παρτενέρ’, που εκτελεί χρέη κασκαντέρ, Cliff Booth (Brad Pitt) βρίσκονται σε μια βιομηχανία που δεν μπορούν πλέον να αναγνωρίσουν. Η Margot Robbie, υποδύεται την ηθοποιό Sharon Tate (σύζυγο του Roman Polanski), η οποία δολοφονήθηκε από τον Manson και την ομάδα του, όταν ήταν οκτώμιση μηνών έγκυος.

Η ένατη ταινία του ευφυούς σκηνοθέτη και σεναριογράφου, φιλοξενεί ένα υπέρλαμπρο cast και ένα γαϊτανάκι από ιστορίες σε έναν φόρο τιμής στις τελευταίες μεγάλες στιγμές της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.

Πάρτε θέσεις και απολαύστε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.