«Bounce»: Tο τραγούδι που προκάλεσε σάλο λόγω… μπούστου

«Bounce»: Tο τραγούδι που προκάλεσε σάλο λόγω… μπούστου

Σε συγγνώμη υποχρεώθηκε ένα γυναικείο μουσικό ντούο στη Ινδονησία για το βίντεο κλιπ τραγουδιού του με τίτλο Bounce (σ.σ. χοροπηδάω).

Αιτία το… μπούστο των τραγουδιστριών το οποίο έκανε «bounce», όπως είναι ο τίτλος του ρυθμικού τραγουδιού.

Το Duo Semangka, όπως είναι το όνομα του ντουέτου, φαίνεται στο βίντεο να χορεύει μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο αλλά και σε χώρους στάθμευσης.

Τις δύο τραγουδίστριες κάλεσε για εξηγήσεις η Επιτροπή για την Προστασία των Παιδιών στην Ινδονησία (KPAI) μετά από παράπονα που έλαβε από πολίτες.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η Κιάρα και η Γκόπα, όπως είναι τα όνοματα των δύο τραγουδιστριών, φέρονται να έχουν ασφαλίσει τα στήθη τους για περισσότερα από 65.000 ευρώ.

«Ανησυχούμε ότι τα παιδιά θα μιμηθούν τις κκινήσεις τους, οπότε γι’ αυτό ζητήσαμε διευκρινίσεις» εξήγησε από την πλευρά του ο επικεφαλής της επιτροπής.

Μετά τη συνάντηση οι δύο τραγουδίστριες δήλωσαν ότι «η εξέλιξη αυτή θα αποτελέσει ένα μάθημα για εμάς προκειμένου να είμαστε προσεκτικοί στο μέλλον ώστε να προσπαθούμε να διασκεδάζουμε τον κόσμο με πιο θετικό τρόπο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συγκρότημα υπηρετεί τη μουσική dangdut που είναι δημοφιλής στην Ινδονησία και έχει τις καταβολές της σε παραδοσιακές φόρμες της ινδικής και αραβικής μουσικής της δεκαετίας του ’30.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.