ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Ελλάδα ανήκει στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2019

Η Ελλάδα ανήκει στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2019

Ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς για διακοπές και χαλάρωση διακρίθηκε η χώρα μας από τα «Voyage Awards 2019» που πραγματοποιήθηκαν στην Κίνα.

Πρόκειται για ακόμη σημαντική διάκριση για την χώρα μας, στο διαγωνισμό του εξειδικευμένου ταξιδιωτικού lifestyle περιοδικό Voyage (με κυκλοφορία 650.000 τεύχη), που επιβεβαιώνει την ιδιαίτερα θετική εικόνα της κινέζικης αγοράς για το ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την νέα Εκθεση τουριστικών τάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού( ETC) η χώρα μας αναδείχθηκε για το 2019 στην πρώτη πεντάδα των πιο δημοφιλών ευρωπαϊκών προορισμών του κινεζικού κοινού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΟΤ, η τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων Voyage Awards 2019 πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Πεκίνο και την Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Κίνας εκπροσώπησε ο αναπληρωτής προϊστάμενος Χρυσόστομος Κωστής. Μια ημέρα νωρίτερα παρουσιάστηκε στο Πεκίνο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού (ETC) και την ταξιδιωτική πλατφόρμα Ctrip, η νέα έκθεση για τον εξερχόμενο τουρισμό Κίνας προς την Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.